Need help? Chat now!

Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Schakel audio in op Windows Server 2016

Tags Windows,  Cloud Servers 

Standaard hebben Hostwinds Windows Cloud VPS'en geen audio ingeschakeld. Deze handleiding laat zien hoe eenvoudig het is om deze functie in te schakelen zodat u de audio op uw server kunt horen.

Als u inloggen op een Windows-server, zie dan onze gids voor het verbinden via Remote Desktop Protocol (RDP).

Step One: Start Menu, selecteer Configuratiescherm of begin met het typen van het woorden "Configuratiescherm" om erop te zoeken op uw systeem.

Stap twee: Selecteer in het Configuratiescherm de sectie Systeem en beveiliging.

Stap drie: Selecteer onder Systeem en beveiliging Systeembeheer

Stap vier: Selecteer Services onder Systeembeheer om een lijst met actieve services weer te geven.

Stap vijf: Zoek vanuit deze lijst met diensten naar Windows Audio en Windows Audio Endpoint Builder. U moet beide diensten inschakelen en starten, getoond in de volgende twee stappen.

U moet eerst de Windows Audio Endpoint Builder Service starten. Anders, U kunt een 'fout 1068' ontvangen bij het starten van de Windows-audioservice.

Stap Zes: Selecteer de service voor Windows Audio Endpoint Builder.Klik met de rechtermuisknop op en selecteer vervolgens Eigenschappen.Vanaf dit scherm selecteert u automatisch in het vervolgkeuzemenu en klikt u vervolgens op Toepassen.Klik vervolgens op de knop 'Start' om de service te starten.

Stap zeven: U kunt nu het venster sluiten voor services die zowel Windows Audio en Windows Audio Endpoint zijn ingesteld op Automatisch.

Nu beide services actief zijn, zou u nu audio-ondersteuning moeten hebben via uw externe desktopverbinding met de server.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 15, 2019