Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Wat is een EPP-code
Hoe krijg ik domein EPP-code van mijn registrar
Ik moet eerst mijn contactgegevens bijwerken!
Hoe krijg ik deze code van Hostwinds?

Ontvang uw domein EPP-code van hostwinds

Trefwoorden: DNS 

Wat is een EPP-code
Hoe krijg ik domein EPP-code van mijn registrar
Ik moet eerst mijn contactgegevens bijwerken!
Hoe krijg ik deze code van Hostwinds?

Wat is een EPP-code

Een EPP-code draagt een domein over en staat ook bekend als een autorisatiecode.Uw domeinregistratie genereert deze code.Deze code bindt direct aan uw domein.Het biedt een extra beveiligingslaag om ongeoorloofde overdracht van uw domeinnaam naar een andere registrar te voorkomen.Deze gids dekt hoe u de EPP-code van uw domein van hostwinds krijgt.

Hoe krijg ik domein EPP-code van mijn registrar

Om een domeinnaam over te zetten naar een nieuwe registrar, hebt u vaak een EPP-code of een autorisatiecode nodig.U krijgt de code van uw domeinregistrar voordat u begint met een domeinnaamoverdracht.Meld u aan bij het domeinconfiguratiescherm van de domeinregistrator om de EVP-code van uw domeinregistrar te verwerven.Als uw huidige registrar geen bedieningspaneel heeft, moet u mogelijk hun documentatie raadplegen of contact opnemen met hun ondersteunend personeel.

Ik moet eerst mijn contactgegevens bijwerken!

Als u uw contactgegevens wilt bijwerken voordat u een domein van hostwinds overbrengt, is de beste manier om dit te doen via een factureringskaart.U moet de contactgegevens in het ticket verzenden naar ons factuurteam om de update voor u te maken.

U wilt de informatie van het clientgebied niet bijwerken.Hierdoor zal uw domein gedurende 60 dagen vergrendelen, waardoor het domein wordt voorkomen dat het domein wordt overgedragen van hostwinds tot deze tijd is verstreken.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat volgens de ICANN-voorschriften het wijzigen van uw domeincontactgegevens ertoe zal leiden dat het domein gedurende 60 dagen niet kan worden overgedragen.

U bent welkom en aangemoedigd om een ticket in te dienen voor onze factureringsafdeling met uw domeincontactgegevens Als u wilt dat dit voor u wordt gewijzigd.

Hoe krijg ik deze code van Hostwinds?

Als u uw domein met hostwinds hebt geregistreerd, zouden deze stappen u laten zien hoe u uw EVP-code krijgt.

Stap 1: Selecteer vanuit uw klantengebied Domeinen, dan klikken Mijn domein.

Om uw EPP-code te krijgen, gaat u naar Domeinen en vervolgens naar Mijn domeinen

Stap 2: Voor het domein dat u wilt overbrengen, klikt u op het vervolgkeuzemenu Beheer.Klik vervolgens op Beheer domein.

Voor het domein dat u de EPP-code wenst, selecteert u het domein om deze te beheren.

Stap 3: Controleer vervolgens of het domein is ontgrendeld. Het zal mislukken om een vergrendeld domein over te zetten. Om het domein te ontgrendelen, klikt u op de optie Registrar Lock en schakelt u vervolgens de Lock uit.

Aan de linkerkant is er een optie om een EPP-code te krijgen om door te zetten.

Stap 4: U moet vervolgens de EPP-code in uw e-mail ontvangen.Je neemt deze code dan naar de registrar die je het domein verplaatst

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021