Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Voor de eerste keer verbinding maken met de VPS
Controle
Wolk portaaloverzicht

Aan de slag met een Hostwinds VPS

Trefwoorden: VPS 

Voor de eerste keer verbinding maken met de VPS
Controle
Wolk portaaloverzicht

Cloud VPS van hostwinds geeft u volledige controle over de serverinstellingen en -configuraties zonder andere gebruikers op dezelfde server zorgen te maken.Als u op zoek bent naar een manier om aan de slag te gaan met onze Cloud VPS, helpt deze gids u in de goede richting van het begin.

Voor de eerste keer verbinding maken met de VPS

Nadat u uw VPS van hostwinds hebt gekocht, moet u maximaal nog een paar minuten duren voordat deze wordt gemaakt en klaar voor u om te gebruiken.Wanneer de Cloud VPS met succes is gemaakt, wordt u een e-mail gestuurd met de inloggegevens en enkele aanvullende details over uw VPS.

Als u een Linux VPS, de primaire methode om hiermee verbinding te maken, is via SSH.Hiermee kunt u rechtstreeks met de server communiceren via de opdrachtregel.Of, als u een bedieningspaneel hebt geïnstalleerd, kunt u in die methode met de server communiceren.Bovendien is het eenvoudig om een applicatie van de cloudportal opnieuw te installeren zodra uw server klaar is voor gebruik, zodat u iets hebt dat het beste bij uw specifieke behoeften past, en er zijn veel opties om uit te kiezen.

Als u van plan bent om veel servers te maken, raden we aan om uw server te configureren en een momentopname te maken, zodat u meerdere servers kunt maken van een snapshot-back-up zodra dit beschikbaar is gemaakt voor gebruik als een sjabloon.

Mocht u een Windows VPS, deze zijn gebruiksvriendelijker en zijn voornamelijk verbonden via Remote Desktop Connection (RDP).Er zijn niet veel bedieningspanelen beschikbaar voor Windows.De GUI die bij de server is opgenomen zodra u verbinding maakt met RDP maakt dit goed.

Controle

Met al onze VPS-plannen heeft u volledige wortel (indien het gebruik van Linux) of volledige beheerder (indien het gebruik van Windows Server) via de server.Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om executables of applicaties uit te voeren (op voorwaarde dat de server en bronnen toestaan).Eenmaal verbonden, kunt u meteen beginnen.

Wolk portaaloverzicht

Naast volledige controle over de server, hebt u toegang tot onze cloudportalinterface.Met deze interface kunt u communiceren met de server op manieren waarop u niet rechtstreeks op de server kunt verbinden.

U kunt de server opnieuw opstarten, de cloud firewall-instellingen wijzigen en een besturingssysteem installeren van een aangepaste ISO.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021