Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Voor de eerste keer verbinding maken met de VPS
Controle
Wolk portaaloverzicht

Aan de slag met een Hostwinds VPS

Trefwoorden: VPS 

Voor de eerste keer verbinding maken met de VPS
Controle
Wolk portaaloverzicht

Cloud VPS van hostwinds geeft u volledige controle over de serverinstellingen en -configuraties zonder andere gebruikers op dezelfde server zorgen te maken.Als u op zoek bent naar een manier om aan de slag te gaan met onze Cloud VPS, helpt deze gids u in de goede richting van het begin.

Voor de eerste keer verbinding maken met de VPS

Nadat u uw VPS van hostwinds hebt gekocht, moet u maximaal nog een paar minuten duren voordat deze wordt gemaakt en klaar voor u om te gebruiken.Wanneer de Cloud VPS met succes is gemaakt, wordt u een e-mail gestuurd met de inloggegevens en enkele aanvullende details over uw VPS.

Als u een Linux VPS hebt gekocht, is de primaire methode van verbinding met deze via SSH.Hiermee kunt u direct via de opdrachtregel met de server communiceren.Of, als u een configuratiescherm hebt geïnstalleerd, kunt u communiceren met de server in die methode.Bovendien is het eenvoudig om een applicatie uit de cloudportal opnieuw te installeren zodra uw server klaar is voor gebruik, zodat u iets hebt dat het beste bij uw specifieke behoeften past, en er zijn veel opties om uit te kiezen.

Als u van plan bent om veel servers te maken, raden we aan om uw server te configureren en een momentopname te maken, zodat u meerdere servers kunt maken van een snapshot-back-up zodra dit beschikbaar is gemaakt voor gebruik als een sjabloon.

Mocht u een Windows VPS kopen, deze zijn gebruikersvriendelijker en zijn ze voornamelijk verbonden via Remote Desktop Connection (RDP).Er zijn niet veel controlepanelen beschikbaar voor Windows.De GUI omvatte echter bij de server Nadat u verbinding maakt met het gebruik van RDP maakt hiervoor goed.

Controle

Met al onze VPS-plannen heeft u volledige wortel (indien het gebruik van Linux) of volledige beheerder (indien het gebruik van Windows Server) via de server.Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om executables of applicaties uit te voeren (op voorwaarde dat de server en bronnen toestaan).Eenmaal verbonden, kunt u meteen beginnen.

Wolk portaaloverzicht

Naast volledige controle over de server, hebt u toegang tot onze cloudportalinterface.Met deze interface kunt u communiceren met de server op manieren waarop u niet rechtstreeks op de server kunt verbinden.

U kunt de server opnieuw opstarten, de cloud firewall-instellingen wijzigen en een besturingssysteem installeren van een aangepaste ISO.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021