Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Google PageSpeed ​​Test
Andere handige tools voor website-optimalisatie

Google PageSpeed ​​Test

Trefwoorden: Optimization 

Google PageSpeed ​​Test
Andere handige tools voor website-optimalisatie

Google PageSpeed ​​Test

Ontwikkelaars gebruiken Google's PageSpeed-test om een website te krijgen om sneller en soepeler te draaien.Het identificeert problemen die de site mogelijk op zowel mobiele apparaten als desktops traagt.In de meeste gevallen geeft het ook tips over het oplossen van problemen die het vindt.

Het identificeren van problemen en het optimaliseren van uw site blijft in belangrijkheid groeien als websites dynamischer worden.Inhoud kan op elk moment tussen bezoeken en bezoekers variëren, en het verandert voortdurend, afhankelijk van wie de site bezoekt.

Veel van de levering van inhoudswebsites wordt aangedreven door een database.Als databases groeien, voegen meer code en inhoud toe aan een site.In de loop van de tijd kan dit beschadigd raken, conflicten creëren, depreciëren of niet mooi spelen met andere databases en scripts die op uw site worden uitgevoerd.

Er zijn veel hulpmiddelen beschikbaar die kunnen helpen de oorzaak van het conflict en sommige van hen omvatten:

Hieronder ziet u Google PageSpeed in actie.Niet alleen identificeert het potentiële problemen, maar het geeft u ook suggesties om ze te repareren.

Andere handige tools voor website-optimalisatie

Deze handige tools zijn geweldig voor kruisverwijzingen en het vergelijken van controles, het bevestigen van websitekwesties zijn nauwkeurig bij meerdere cheques.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 13, 2016