Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Start uw server opnieuw op met WHM

Graceful Server opnieuw opstarten vanaf WHM

Trefwoorden: WHM 

Start uw server opnieuw op met WHM

Dergelijk opnieuw opstarten van een server van WHM, of het uitvoeren van een "soft"--reboot, betekent dat uw besturingssysteem mogelijk maakt dat alle services die normaal worden beëindigd voordat het systeem het opnieuw opstarten van het opnieuw opstarten start.Dit betekent dat uw server vraagt dat alle draaiende services hun kindprocessen sluiten voordat de diensten zelf zijn gesloten.Hierna wordt het besturingssysteem zelf uitgeschakeld en start en start de server opnieuw op.

Graceful Server Reboots worden over het algemeen als veiliger beschouwd op uw systeem als geheel, aangezien het systeem reboot accepteert als een geplande gebeurtenis.

Sierlijke server opnieuw opstarten resulteren in geen gegevensverlies, in vergelijking met een krachtige reboot, die vaak wordt vergeleken met het loskoppelen van een computer van een muur of een "harde" shutdown of opnieuw opstarten.Ze zijn schadelijk voor het besturingssysteem en de programma's die worden uitgevoerd.Waar mogelijk wordt het aanbevolen om uw server sierlijk opnieuw op te starten.

Voordat u doorgaat met deze gids, logt u in bij WHM. Dit wordt meestal gedaan met behulp van de root-gebruikersnaam en uw gegeven wachtwoord. Als u onbekend bent met hoe u dat moet doen, kunt u verschillende methoden beoordelen om zowel CPANEL als WHM bij onze toegang te krijgen Cpanel en WHM overzicht.

Het is ook mogelijk om ook een server vanaf de opdrachtregel opnieuw te starten. Aanvullende informatie met betrekking tot CENTOS-opdrachten is te vinden in onze gids voor Commandocommando's (CentOS 7).

Start uw server opnieuw op met WHM

Step One: Selecteer op de WHM-startpagina het pictogram voor Systeem herstart.

Stap twee: Vervolgens moet u twee keuzes worden gepresenteerd:

  • Krachtige herstart van de server
  • Graceful Server herstart

Kies nu Graceful Server herstart.

Stap drie: Er mogen alleen één optie op dit scherm zijn. Om de server opnieuw op te starten, selecteert u Doorgaan.

Stap vier: Op dit punt zou u een melding moeten verwachten dat het opnieuw opstarten nu bezig is. Dit kan wat tijd kosten. Wanneer de server opnieuw is opgestart, zouden al uw systeemprocessen klaar moeten zijn voor gebruik.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 3, 2018