Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Een overzicht van de Cloudflare-plug-in

Hoe de CloudFlare -plug -in te gebruiken op WordPress

Trefwoorden: cloudflare 

Een overzicht van de Cloudflare-plug-in

Een overzicht van de Cloudflare-plug-in

Cloudflare is een toonaangevende high-performance CDN-provider met honderden datacenters wereldwijd.Het caches websites in elk van deze gegevenscentrumlocaties, die snellere laadtijden biedt voor gebruikers en extra bescherming tegen DDOS-aanvallen.

WordPress Solutions

Niet-geopende WordPress-sites kunnen vatbaar zijn voor langzame laadtijden.Het CMS-platform biedt echter toegang tot verschillende plug-ins die de cache van uw server kunnen wissen of verbinding maken met CDN-services, een van deze cloudflare.CloudFlare biedt een afgestemde WordPress-plug-in die u kunt gebruiken om uw website aanzienlijk te versnellen.

De plug-in maakt verbinding met het gratis Cloudflare CDN-plan, maar stopt daar niet.De plug-in biedt automatische platformoptimalisatie (APO) met behulp van gepatenteerde netwerken, biedt One-Click WordPress-optimalisatie om de grootte van afbeeldingen en inline CSS-bestanden te wijzigen.Het kan worden ingesteld om automatisch een oude servercache te zuiveren die ervoor zorgen dat alle huidige inhoudsinhoud effectief verdeelt.

Als u al een van de betaalde plannen van Cloudflare gebruikt, bieden ze extra firewallregelsets die zijn gebouwd om te beschermen tegen WordPress-specifieke bedreigingen en kwetsbaarheden.

De Cloudflare WordPress Plugin kan:

  • Verhoog de beveiliging en weer aanvallen op uw website af
  • Verbeter prestaties door je aan te passen
  • Voeg applicaties toe aan websites
  • Show deep analysis from requests to website
  • Configureert zichzelf automatisch door te bepalen welke objecten statisch zijn en welke cachebaar zijn
  • Creëer bruggen tussen IPv6 en IPv4
  • Wordt gebruikt met een enkele klik SSL-installatie

Als u instructies nodig hebt bij het installeren van de plug-in op een cloudserver met CPANEL, volg deze stap-voor-stap-gids, CloudFlare instellen in cPanel Guide.

Merk op dat de hoeveelheid verkeer op een site op een bepaald moment beïnvloedt hoe soepel uw site rijdt, en het doel van de meeste websites is om meer verkeer te krijgen.Als uw site groeit en uw verkeer toeneemt, kan dat wonderbaarlijk zijn voor het bedrijfsleven - maar het kan ook betekenen dat ze aanvullende maatregelen nemen om laadtijden nog meer te versnellen.Als uw servers vertraagt met een groeiende verkeersbelasting, wilt u mogelijk uw hostingplan upgraden.

Geschreven door Michael Brower  /  december 13, 2016