Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe kan ik mijn gelieerde link promoten?
Affiliatiebeperkingen
Hoe volg ik mijn verwijzingen
Het aanvragen van uitbetalingen
Waar krijg ik mijn trackinglink?
Wachtwoord reset
Gerelateerde bronnen

Hostwind -affiliate -overzicht

Hoe kan ik mijn gelieerde link promoten?
Affiliatiebeperkingen
Hoe volg ik mijn verwijzingen
Het aanvragen van uitbetalingen
Waar krijg ik mijn trackinglink?
Wachtwoord reset
Gerelateerde bronnen

De Hostwinds-partnerprogramma is een programma waarmee individuen commissie kunnen verdienen door nieuwe klanten te verwijzen naar hostwind.Hostwinds is een webhostingprovider die een verscheidenheid aan hostingservices biedt, zoals gedeelde hosting, VPS -hosting en speciale servers.


Om een gastwindfiliaal te worden, moeten individuen Meld u aan voor een account en akkoord gaan met de affiliate -voorwaarden van de dienstverlening.Onze servicevoorwaarden schetsen de regels en vereisten voor deelname aan het programma.Daarom moedigen we iedereen aan die overweegt om een gastwindfiliaal te worden om onze te bekijken Veel Gestelde Vragen en onze Gelieerde voorwaarden van de dienstverlening.

Hoe kan ik mijn gelieerde link promoten?

Er zijn verschillende manieren waarop u uw verwijzingsverbinding kunt promoten.Hier zijn enkele van de meest voorkomende methoden:

 1. Website/blog: u kunt uw verwijzingslink promoten door banners of tekstlinks op uw website of blog te plaatsen.Hostwinds biedt een verscheidenheid aan banners en links die u hiervoor kunt gebruiken.
 2. Sociale media: u kunt ook uw verwijzingslink promoten op sociale mediaplatforms zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.U kunt posten over HostWinds Services en uw verwijzingslink in het bericht opnemen.
 3. E -mailmarketing: als u een e -maillijst heeft, kunt u uw verwijzingslink promoten door een e -mail naar uw abonnees te verzenden.Hostwinds biedt ook e -mailsjablonen die u hiervoor kunt gebruiken.
 4. Betaalde advertenties: u kunt ook betaalde advertenties gebruiken om uw verwijzingslink te promoten.Dit kan advertenties omvatten op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo, of advertenties op sociale mediaplatforms zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Affiliatiebeperkingen

Het is belangrijk op te merken dat er enkele beperkingen zijn voor hoe u uw verwijzingsverbinding kunt promoten.Hostwinds kan bijvoorbeeld niet de promotie van zijn producten op sites die illegale inhoud bevatten of sites bevatten die de volgende inhoud bevatten:

 • Inhoud voor volwassenen
 • Gokinhoud

U kunt ook geen spam of andere onethische marketingmethoden gebruiken om uw verwijzingsverbinding te promoten.

Affiliaten die beperkte promotionele inhoud bevatten, ontvangen geen beoogde commissies en kunnen uiteindelijk gelieerde privileges verliezen.

Hoe volg ik mijn verwijzingen

Hostwinds biedt een robuust verwijzingscontrolesysteem waarmee u eenvoudig uw verwijzingen en inkomsten kunt volgen.Hier is hoe u uw verwijzingen kunt volgen:

 1. Log in op uw Hostwind Affiliate Account gebruik uw e -mailadres en wachtwoord.
 2. Zodra u bent ingelogd, wordt u naar het affiliate dashboard gebracht.Hier kunt u uw verwijzingsverbinding, uw inkomsten en uw verwijzingsstatistieken bekijken.
 3. Om uw verwijzingen bij te houden, klikt u op het tabblad "Rapporten" in het aangesloten dashboard.Dit brengt een lijst met al uw verwijzingen naar voren, inclusief de datum, de verwijzingsbron en het verdiende bedrag.
 4. U kunt ook gedetailleerde rapporten bekijken over klikken, aanmeldingen en inkomsten door te klikken op de tabbladen "Clicks", "Sign-ups" en "Earnings".Deze rapporten laten u zien welke verwijzingsverbindingen het beste presteren, welke bronnen de meeste verwijzingen genereren en hoeveel u hebt verdiend uit elke verwijzing.

Hostwinds biedt ook realtime tracking voor uw verwijzingen.Dit betekent dat u uw inkomsten en verwijzingen kunt zien zoals ze gebeuren, in plaats van te wachten op een maandelijks rapport.

Bovendien biedt Hostwinds een verscheidenheid aan trackingtools om u te helpen bij het optimaliseren van uw verwijzingscampagnes.Deze tools omvatten conversietracking, split -testen en optimalisatie van bestemmingspagina's.

Het aanvragen van uitbetalingen

Om een uitbetaling op het Affiliate -programma van de Hostwind te vragen, kunt u deze stappen volgen:

 1. Log in op uw Affiliate Account van Hostwind.
 2. Klik op de knop "Uitbetalen".
 3. Kies uw favoriete betaalmethode uit de beschikbare opties.
 4. Voer het bedrag in dat u wilt vragen om een uitbetaling.
 5. Klik op de knop "Verzoeken indienen" om het proces te voltooien.

Nadat u uw uitbetalingsverzoek hebt ingediend, zal het Affiliate -team van de Hostwinds binnen enkele werkdagen beoordelen en verwerken.Merk op dat Hostwinds Affiliate Program een minimale uitbetalingsdrempel van $ 100 heeft, dus u moet dit bedrag in commissies hebben verdiend voordat u een uitbetaling kunt aanvragen.

Waar krijg ik mijn trackinglink?

Om uw trackinglink voor het Affiliate -programma van Hostwinds te krijgen, moet u inloggen op uw Hostwinds Affiliate Account en vanuit het hoofdaccountdashboard in de "Standard Linking Code - geweldig voor gebruik in e -mails!"Box U vindt uw standaard trackingcode

U kunt deze link kopiëren en gebruiken om hostwinds te promoten op uw website, sociale media of andere marketingkanalen.Wanneer iemand op uw trackinglink klikt en een aankoop doet op Hostwinds, verdient u een commissie voor die verkoop.

Wachtwoord reset

Als u uw wachtwoord voor het Affiliate -programma van de Hostwinds bent kwijtgeraakt, maakt u zich geen zorgen, u kunt het gemakkelijk ophalen door deze stappen te volgen:

 1. Ga naar de loginepagina van de Hostwinds -gelieerde onderliggende pagina op https://affiliates.hostwinds.com/login.php.
 2. Klik op het "uw wachtwoord nodig?"link onder het inlogformulier.
 3. Voer op de volgende pagina de gebruikersnaam in die is gekoppeld aan uw gelieerde account.
 4. Klik op de knop "Verzenden".
 5. We sturen u vervolgens een e -mail met instructies over het opnieuw instellen van uw wachtwoord.
 6. Controleer uw e -mailinbox voor een e -mail van HostWinds en volg de instructies in de e -mail om uw wachtwoord te resetten.


Nadat u uw wachtwoord hebt gereset, gaat u terug naar de inlogpagina van de Hostwinds Affiliate en log in met uw nieuwe wachtwoord.

Als u de e -mail van het wachtwoord niet ontvangt, controleert u uw map met spam of ongewenste e -mail, omdat deze daar mogelijk is gefilterd.Als u de e -mail nog steeds niet ontvangt, neemt u contact op met HostWinds -filiaatteam bij affiliates@hostwinds.com voor verdere assistentie.

Gerelateerde bronnen

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 18, 2023