Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Spelinstellingen
Serverinstellingen
Wereldmanagement
Kenmerken
Plugins
Beheer plug-ins
Installeer plug-ins
Voorkeuren
Login gebruikers

Hoe u uw Minecraft-server configureert

Trefwoorden: VPS 

Spelinstellingen
Serverinstellingen
Wereldmanagement
Kenmerken
Plugins
Beheer plug-ins
Installeer plug-ins
Voorkeuren
Login gebruikers

Met behulp van het MCMYADMIN 2-paneel kunt u uw server eenvoudig beheren en configureren.In het bijzonder kunt u bepaalde regels, omgevingen en werelden maken die wild verschillen van de standaard Minecraft-gameplay die in een spel van één speler wordt aangetroffen.

Omdat er zoveel mogelijk configureerbare opties voor de hele service zijn, geven we een snelle beoordeling van elke sectie, zodat u weet wat zij besturen.Als een sectie meer gedetailleerde beschrijvingen nodig heeft, wordt een koppeling verstrekt aan een meer diepgaande verklaring van de instellingen.

Spelinstellingen

Om opties te wijzigen over hoe het spel zelf wordt afgespeeld of opereert, wilt u naar de game-instellingen kijken onder uw configuraties.

Alle instellingen hier moeten een server opnieuw opstarten om de wijzigingen in het spel te maken. Hier kunt u bepalen hoe hard of eenvoudig het spel is voor uw spelers, inclusief het bepalen of u zelfs maar een deel van uw server wilt zijn.

Vanwege vele verschillende instellingen hier hebben we onze eigen gedetailleerde gids over McMyAdmin Game-instellingen om u te helpen de Minecraft-ervaring voor uw spelers aan te passen.

Serverinstellingen

Terwijl de game-instellingen bepalen hoe de game plays, bepalen de serverinstellingen hoe de server werkt. U vindt de serverinstellingen onder de configuratie-opties op het tabblad Serverinstellingen.

Hier kunt u de werking en het creëren van de server op zichzelf bepalen.Alles van de wereld die wordt gegenereerd, het aantal spelers en het uitvoeren van uw back-ups om de Wereldstatus te redden.

Vanwege vele instellingen hier hebben we onze eigen gedetailleerde gids over McMyAdmin Server-instellingen om u te helpen de server naar wens aan te passen.

Wereldmanagement

Wereldbeheer is een instelling waarin u de verschillende werelden op uw server kunt beheren. Als u een plug-in hebt die het gebruik van meerdere werelden mogelijk maakt, is dit waar u kunt komen om te beheren welke werelden in uw back-ups zijn opgenomen. Deze functie is alleen handig als u MultiWorld Craftbukkit-plug-ins met de server gebruikt.

Kenmerken

De functies voor functies zijn alle extra serverzijdige configuraties die MCMYADMIN 2 biedt voor de server. Dit omvat verschillende nogal nuttige opties, zoals servernaam, welkomstberichten, het berichtformaat in-game en spelersmeldingen wijzigen.

Vanwege vele configureerbare instellingen hier hebben we een apart artikel voor McMyAdmin-functies configureren Dat zal detecteren wat elke instelling is en hoe het uw server beïnvloedt.

Plugins

Het tabblad Plug-ins beschrijft de plug-ins die momenteel op uw server zijn geïnstalleerd en nieuwe servers installeren.

Er zijn twee subtabbladen in dit venster: Plug-ins beheren en plug-ins installeren.

Beheer plug-ins

Hier kunt u de plug-ins beheren die u momenteel op de server hebt geïnstalleerd. U kunt ook kiezen welke plug-ins worden ingeschakeld of uitgeschakeld door de optie Inschakelen naast de plug-in te selecteren.

Installeer plug-ins

Hier kunt u alle plug-ins voor uw server installeren in de lijst met categorieën Craftbukkit beschikbaar. Dit tabblad is alleen beschikbaar als u een Craftbukkit-server uitvoert, die u kunt instellen in de serverinstellingen voor servertype.

Voorkeuren

Het tabblad Voorkeuren is waar u de lay-out van uw McMyAdmin-paneel kunt wijzigen.Deze wijzigingen worden lokaal gemaakt, dus als u meerdere gebruikers hebt met MCMYADMIN-toegang, kan elke gebruiker zijn eigen voorkeuren hebben.

Er zijn verschillende verschillende opties beschikbaar, die we verder in de artikelen detailleren over hoe Configureer McMyAdmin-voorkeuren.

Login gebruikers

De sectie Login-gebruikers kan verschillende gebruikers maken die zich kunnen aanmelden bij het McMyAdmin-paneel, waardoor ze als dat nodig zijn.

Omdat er hier veel opties zijn voor het maken van de gebruikers, hebben we een gids voor het configureren van McMyadmin-gebruikers die beschikbaar zijn voor beoordeling.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 20, 2018