Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe stel ik een MySQL-database in CPANEL in?

Hoe je de MySQL -database in CPanel maakt/verwijdert

Trefwoorden: MySQL 

Hoe stel ik een MySQL-database in CPANEL in?

Hoe stel ik een MySQL-database in CPANEL in?

Het opzetten van een database voor uw website kan worden gedaan met slechts een paar knopklikken.Laten we over de stappen gaan om een MySQL-database te maken van uw CPANEL-account.

Kijk om te beginnen onder het gedeelte Databases op je cPanel-hoofdpagina en klik op MySQL-databases.

U wordt naar de hoofdpagina gebracht voor het besturen van de MySQL-databases en gebruikers. Aangezien we ons alleen maar zorgen maken over het maken van een database, zullen de volgende instructies detail doen hoe dit te doen.

1. Typ in het gedeelte Create Nieuwe database in de nieuwe database die u aan het maken bent. De naam van de database, wanneer gemaakt, zal CPaneluserName_Databasename zijn.

2. Zodra u op Database maken klikt, wordt u naar een nieuw dashboard geleid dat u vertelt of het maken van de database is gelukt of niet. Klik op de knop Go Back om terug te keren naar de MySQL Databases-pagina.

3. De nieuwe database wordt weergegeven onder Huidige databases met al uw andere databases.

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist een MySQL-database gemaakt! Nee, dat moet je doen Voeg een MySQL-gebruiker toe aan de database Zodat de database kan worden gebruikt, gewijzigd en gevuld met gegevens. Als u nog geen MySQL-gebruikers hebt, hebben we een gids over het maken een MySQL-gebruiker Voor uw beoordeling als u het nodig hebt. We hebben ook een overzicht van Hoe MySQL-databases en gebruikers werken en een gids over Hoe een database te repareren mocht de database ooit beschadigd of beschadigd raken.

Nadat uw database en gebruikers zijn ingesteld, kunt u rechtstreeks duiken in het gebruik van uw nieuwe database met PHPMYADMIN.Als u niet weet wat PHPMYADMIN is of hoe u het moet gebruiken, hebben we een handige gids over De basisprincipes van PHPMyAdmin begrijpen Klaar voor u ook. Natuurlijk, als u vragen heeft of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact op met een van onze LiveChat-ondersteuningsmiddelen, en we helpen u graag!

Geschreven door Michael Brower  /  december 12, 2016