Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Tips en trucs om uw website sneller te maken
Google PageSpeed
Cache en comprimeren
Verminder het aantal elementen
Controleer op verkeerde domeinconfiguratie
Verklein uw code
Als u uw site uitvoert op WordPress ...
Thema's
Plugins
Databases

Hoe maak ik mijn site sneller?

Trefwoorden: Optimization 

Tips en trucs om uw website sneller te maken
Google PageSpeed
Cache en comprimeren
Verminder het aantal elementen
Controleer op verkeerde domeinconfiguratie
Verklein uw code
Als u uw site uitvoert op WordPress ...
Thema's
Plugins
Databases

Tips en trucs om uw website sneller te maken

Een van de meest voorkomende vragen die we horen is: "Hoe maak ik mijn site sneller?"En ja, zorg ervoor dat uw site snel laadt, is belangrijk voor de ervaring van uw bezoekers op de site.Volgens Akamai zal bijna de helft van de bezoekers vertrekken als de site niet binnen drie seconden wordt geladen.Het is ook een factor in hoe goed uw site rangschikt.Dus als uw site langzaam draait, probeer dan de onderstaande tips ...

Google PageSpeed

Een van de beste tools om erachter te komen hoe u uw site kunt optimaliseren voor de snelste laadtijden wordt verstrekt door Google."Google PageSpeed" is een handig hulpmiddel dat lijsten, in volgorde van belangrijkheid, verschillende dingen die u kunt doen om de laadtijd van uw site te verbeteren.

U kunt de "PageSpeed-plug-in" in Firefox en Chrome installeren, maar voor degenen die ofwel niets willen installeren of alleen van plan zijn om het uit te proberen, biedt Google een webversie van dezelfde tool die Google Insights wordt genoemd.

We raden aan om de plug-in te downloaden als u van plan bent om eventuele wijzigingen aan te brengen, omdat het veel gemakkelijker is om de test meerdere keren uit te voeren.

Google biedt ook de API voor Insights en een gids voor de PageSpeed-extensie.

Cache en comprimeren

Gebruik een cach-service of plug-in.Als u WordPress gebruikt, zijn Supercache en W3-cache slechts een paar populaire.U moet ook afbeeldingen comprimeren, vooral als u veel JPEG-afbeeldingen gebruikt.Sommige plug-ins helpen u dit recht op uw site en tal van gratis diensten van 3e partijen.U kunt ook de optimalisatie-website van CPANEL gebruiken, die kan helpen rommel op te ruimen van uw site en het sneller laten werken.

Verminder het aantal elementen

Veel van de tijd besteed aan het laden van uw site is gewoon proberen alle verschillende elementen op de pagina te downloaden en te monteren: afbeeldingen, scripts, stylesheets, enz. Elk element stuurt een eigen HTTP-verzoek, dus als er veel verschillende elementen zijn om te laden, het gaat langer duren.

 • Gebruik waar mogelijk CSS in plaats van afbeeldingen
 • Beperk het aantal scripts en bewaar ze onderaan
 • Combineer meerdere stylesheets, dus je hebt er maar één

Controleer op verkeerde domeinconfiguratie

Als er een probleem is met uw DNS, kan het leiden tot een langzame laadlocatie.U kunt controleren of er DNS-problemen zijn met behulp van een van deze tools:

 • Netwerkhulpmiddelen
 • intoDNS
 • Blad DNS (waarschijnlijk de meest gebruiksvriendelijke)

Als u problemen vindt, kunt u eraan werken met behulp van de DNS Zone Editor in uw CPANEL.

Verklein uw code

Elke onnodige code kan van invloed zijn op de laadtijd van uw site - zelfs dingen zo eenvoudig als extra lijnbrekes, ruimtes of inkepingen.En WYSIWYG-editors, die tegenwoordig heel gebruikelijk zijn, zijn berucht om soms slordige code te creëren.

 • Gebruik GTMETRIX om de HTML van uw site te testen en te optimaliseren
 • Gebruik schone CSS om uw CSS te bemoeien
 • Gebruik JS Comprimer om uw JavaScript te beminiëren
 • Als u uw server uitvoert, optimaliseert u automatisch uw site door de pagina Snelheidsmodules van Google te installeren.

Als u uw site uitvoert op WordPress ...

WordPress is om een reden populair.Het is gemakkelijk in gebruik en uiterst veelzijdig.Er zijn echter verschillende manieren waarop het uiteindelijk uw site naar beneden kan vertragen.

Thema's

Wees opgemaakt bij het kiezen van welk thema te gebruiken.Sommige thema's kunnen zwaar zijn en ervoor zorgen dat uw site langzaam loopt, terwijl anderen lichtgewicht zijn en super soepel lopen.Kies geen thema met tonnen klokken-n-fluitjes die u waarschijnlijk niet zult gebruiken.Kies er een die zo eenvoudig is als je kunt gaan terwijl je nog steeds je behoeften aansluit. Hier is een goede verklaring van wat ervoor zorgt dat thema's traag verlopen, evenals verschillende aanbevelingen.

Natuurlijk kun je altijd een handvol thema's vinden die je leuk vindt en testen met de pagina Snelheidstest of andere snelheidstestgereedschap van Google.

Plugins

Plug-ins kunnen u helpen functionaliteit toe te voegen aan uw site en de ervaring van uw bezoeker te verrijken tijdens uw site.Maar als je te veel van hen of plug-ins die Hog Resources gebruikt, kan het je website vertragen.

Verwijder alle plug-ins die u niet nodig hebt.Probeer vervolgens te identificeren welke plug-ins zwaarder zijn, waardoor uw site mogelijk is.Er zijn verschillende plug-ins / tools om dit te doen (hieronder vermeld).U kunt zien hoe lang een plug-in neemt om te laden, evenals hoeveel ze allemaal bijdragen aan de laadsnelheid van uw site.Als u een plug-in vindt die de ladingssnelheid drastisch beïnvloedt, overweeg dan of het iets is dat u echt nodig hebt of niet.

 • Gebruik DD
 • Debug Objects
 • Querymonitor
 • P3-profiler (terwijl dit vroeger de beste en de go-to-way of DOY's in gedachten, houd er rekening mee dat het niet meer dan twee jaar is bijgewerkt)

Databases

In de loop van de tijd kunnen de databases die WordPress-gebruik worden gebruikt ongeorganiseerd en rommelig met stukjes gegevens die niet nodig zijn - tijdelijke bestanden, spam-opmerkingen, concepten, enz. Dit kan uiteindelijk uw website op en zware middelen vertragen.

De eenvoudigste manier om uw databases op te schonen en te optimaliseren, is door een plug-in te gebruiken die precies daarvoor is gebouwd. Hier zijn er een paar die u kunt gebruiken:

 • WP-Sweep
 • WP-DB Manager

Zorg ervoor dat u vooraf een back-up maakt.U vindt de optie Back-ups in het CPANEL onder bestandsbeheerder.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021