Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Gedeelde en zakelijke hosting
VPS-abonnementen
Toegewijde server

Hoeveel domeinen kan ik organiseren op mijn Hostwinds -account?

Trefwoorden: Web Hosting 

Gedeelde en zakelijke hosting
VPS-abonnementen
Toegewijde server

Het aantal domeinen dat u kunt hosten op uw plan zal variëren, afhankelijk van het plan en het pakket.Hoewel met onze VPS en dedicated serverplannen, zou hostwinds het aantal domeinnamen niet beperken dat op uw server kan worden gehost.

Gedeelde en zakelijke hosting

In de gedeelde en bedrijfslagen hebt u drie opties om het aantal beschikbare domeinen te bepalen.Zij zijn:

  • Basic - U zou slechts één domein hosten, wat het primaire domein is voor het account.
  • Geavanceerd - Naast het primaire domein zou u de mogelijkheid hebben om 3 add-on-domeinen te hosten voor een totaal van 4 domeinnamen.
  • Ultieme - Met dit plan zou er geen limiet zijn ingesteld door hostwinds voor het aantal domeinen dat u kunt hosten.De enige limieten zijn de reeds bestaande bronbeperkingen die op het account worden gedeeld.

VPS-abonnementen

Met onze VPS-plannen zou u niet beperkt zijn tot het aantal domeinnamen dat u op uw plan kunt hebben gehost.In plaats daarvan zouden de enige beperkingen zijn van de middelen die beschikbaar zijn voor de machine, die ook naar een hoger niveau kan worden geüpgraded als u opmerkt dat de prestatieproblemen vanwege het aantal sites dat u host.

Toegewijde server

Net als onze VPS-plannen, met een dedicated server, zouden de domeinen die worden gehost, niet worden beperkt door hostwinds.Uw domeinsleuven zijn alleen gebonden door de grootte van de server die u kiest.Aanzienlijke verschillen voor totale cijfers komen uit RAM-, CPU-kernen en de totale ruimte op de harde schijf.U kunt onze Dedicated Servers-pagina bekijken voor meer informatie over deze servers en wat we momenteel beschikbaar hebben.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door een ticket in te dienen met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021