Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe in te loggen op Plesk

Hoe u inlogt op Plesk

Trefwoorden: Plesk 

Hoe in te loggen op Plesk

Van de vele bedieningspanelen die vandaag beschikbaar zijn, is Plesk een van de meer populaire gebruikte (omhoog met CPANEL / WHM en VirtualMin). Een groot voordeel van Plesk is dat het werd gebouwd om te werken aan zowel Windows-besturingssystemen als Linux-besturingssystemen, zonder op te offeren als een van de beschikbare functies. Deze gids helpt bij de manier waarop u kunt vinden en inloggen op uw PLESK-bedieningspaneel nadat deze is geïnstalleerd.

Vereisten:

  • Hostwinds Cloud VPS of Dedicated Server
  • Geldige Plesk-licentie
  • Beheerder of root-toegang tot uw server

Hoe in te loggen op Plesk

Stap 1: Nadat u Plesk op uw server hebt geïnstalleerd, zijn er een paar verschillende plaatsen om in te loggen. Eerst, als u naar http: // iPaddress gaat: 8880 Ipaddress vervangen door het IP van uw server, kunt u echter inloggen. Het is echter wel. Aanbevolen om door HTTPS te gaan: // ipaddress: 8443 voor extra beveiliging.

Als u een waarschuwing ziet bij het openen van de inlogpagina via HTTPS: //, wordt het aanbevolen om het SSL-certificaat te inspecteren, omdat de server standaard een zelfondertekend certificaat heeft, wat in orde is om te bypen.

Stap 2: Voer de inloggegevens in om toegang te krijgen tot de server. Dit zijn dezelfde inloggegevens die naar u zijn gemaild na de eerste instelling van uw VPS / Dedicated Servers, tenzij u deze hebt gewijzigd.

Stap 3: Terwijl u bent ingelogd, kunt u beginnen met het toevoegen van sites en wijzigingen in de server aan uw behoeften.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juli- 29, 2019