Need help? Chat now!

Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe in te loggen op Plesk

Toegang krijgen tot het Configuratiescherm (Plesk)

Tags Plesk 

Hoe in te loggen op Plesk

Van de vele bedieningspanelen die vandaag beschikbaar zijn, is Plesk een van de meer populaire gebruikte (omhoog met CPANEL / WHM en VirtualMin). Een groot voordeel van Plesk is dat het werd gebouwd om te werken aan zowel Windows-besturingssystemen als Linux-besturingssystemen, zonder op te offeren als een van de beschikbare functies. Deze gids helpt bij de manier waarop u kunt vinden en inloggen op uw PLESK-bedieningspaneel nadat deze is geïnstalleerd.

Vereisten:

  • Hostwinds Cloud VPS of Dedicated Server
  • Geldige Plesk-licentie
  • Beheerder of root-toegang tot uw server

Hoe in te loggen op Plesk

Stap 1: Nadat u Plesk op uw server hebt geïnstalleerd, zijn er een paar verschillende plaatsen om in te loggen. Eerst, als u naar http: // iPaddress gaat: 8880 Ipaddress vervangen door het IP van uw server, kunt u echter inloggen. Het is echter wel. Aanbevolen om door HTTPS te gaan: // ipaddress: 8443 voor extra beveiliging.

Als u een waarschuwing ziet bij het openen van de inlogpagina via HTTPS: //, wordt het aanbevolen om het SSL-certificaat te inspecteren, omdat de server standaard een zelfondertekend certificaat heeft, wat in orde is om te bypen.

Stap 2: Voer de inloggegevens in om toegang te krijgen tot de server. Dit zijn dezelfde inloggegevens die naar u zijn gemaild na de eerste instelling van uw VPS / Dedicated Servers, tenzij u deze hebt gewijzigd.

Stap 3: Terwijl u bent ingelogd, kunt u beginnen met het toevoegen van sites en wijzigingen in de server aan uw behoeften.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juli- 29, 2019