Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar weebly te vinden in cPanel

Toegang krijgen tot Weebly Website Builder

Trefwoorden: Weebly Website Builder 

Waar weebly te vinden in cPanel

Onze Gedeeld en Zakelijke hosting Plannen omvatten het gebruik van een website-builder die Weebly wordt genoemd om uw site te maken. Met deze tool kan uw site eenvoudig zijn van vele verschillende thema's om te beginnen. Weebly maakt meer aanpassingen mogelijk dan andere sitebouwers en CMSS zoals WordPress en is een geweldige plek om uw nieuwe mobiele-gereed, responsieve nieuwe site te bouwen.

Het is belangrijk op te merken dat de in deze gids verstrekte informatie alleen voor informatieve doeleinden is. De premium-functies en wijzigingen die worden aangebracht na het schrijven van deze handleiding kunnen verschillen en worden in uw weebly-account aan u weergegeven bij het bewerken van uw site via Weebly. Open een ticket met ons ondersteuningsteam als u vragen heeft om te helpen.

Waar weebly te vinden in cPanel

De belangrijkste manier waarop u toegang kunt krijgen tot Weebly en kunt beginnen met het bouwen van uw site, is binnen uw hoofdinterface van cPanel.

Ten eerste wil je inloggen op je CPANEL, hetzij van de klantengebied Of gebruik van de inloggegevens die aan u zijn gemaild wanneer de hosting is gekocht.

Nadat u bent ingelogd, is er in het gedeelte Bestanden het weebly-pictogram. Als u op dat pictogram klikt, wordt u naar de weebly-pagina van het bedieningspaneel gebracht.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juli- 21, 2018