Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Toegang krijgen tot WHMCS Connect

Toegang krijgen tot WHMCS Connect

Trefwoorden: WHMCS 

Toegang krijgen tot WHMCS Connect

Een unieke functie inclusief WHMCS is WHMCS Connect. Met WHMCS Connect kunt u uw servers eenvoudig beheren door toegang te krijgen tot het bedieningspaneel met de klik op een knop (in plaats van elke keer in inloggegevens).

Toegang krijgen tot WHMCS Connect

Stap een: Log in op uw WHMCS Dashboard

Stap twee: Navigeer vanuit het WHMCS-dashboard in het bovenste menu naar Gereedschap -> WHMCS Connect

Stap drie: Vanaf deze volgende pagina ziet u standaard een lijst met al uw toegevoegde servers aan de linkerkant van het scherm. U kunt ook door de servers filteren op basis van naam of groep.

Stap vier: Zoek de server waarop u wilt verbinding maken en klik op het in de lijst aan de linkerkant van de pagina. Indien correct is ingesteld, wordt het grotere venster aan de rechterkant het bedieningspaneel of in de meeste gevallen de WHM van de server weergegeven.

Als u uw server niet ziet vermeld, is het mogelijk niet correct geconfigureerd of moet worden toegevoegd als een server. Om een server aan uw WHMCS toe te voegen, kan dit worden gedaan in Opstelling -> Producten en diensten -> Servers.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Hostwinds Team  /  september 4, 2018