Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Een sectie toevoegen
Een scheidingslijn toevoegen
Een spacer toevoegen

Hoe u uw Weebly-sitestructuur opbouwt

Trefwoorden: Weebly Website Builder 

Een sectie toevoegen
Een scheidingslijn toevoegen
Een spacer toevoegen

We bieden veel opties voor alle hostwinds Gedeeld of Zakelijke hosting Diensten, inclusief weebly, om uw website eenvoudig, snel en eenvoudig te bouwen.Weebly is een Drag-and-Drop-website-bouwer waarmee u een startthema kunt kiezen en deze kunt aanpassen met weinig of geen coderingservaring.We hebben ook verstrekt Softaculous Apps Installer, wat services zoals kan installeren WordPress, Magento, Drupal, Joomla, en meer.

Het is belangrijk op te merken dat de in deze gids verstrekte informatie alleen voor informatieve doeleinden is.De premium-functies en wijzigingen die zijn aangebracht na het schrijven van deze handleiding kunnen verschillen en worden aan u weergegeven in uw weebly-account bij het bewerken van uw site via weebly.Open een ticket met ons ondersteuningsteam als u vragen heeft om te helpen.

De instellingen van Weebly zijn ook erg flexibel en kunnen worden ingesteld op de manier waarop u wenst.In dit artikel gaan we over de kolom Structuur in uw weebly-instellingen, bespreken wat elke optie is en hoe deze uw site beïnvloedt.

Ten eerste moet je dat doen Log in op uw Weebly -gebied en selecteer Bouwen in de topkeuze van tabbladen.

Scrol nu naar beneden aan de linkerkant en vind de kolom Structuur.

Een sectie toevoegen

In weebly kunt u uw webpagina vergroten door vele nieuwe en creatieve elementen toe te voegen. Het toevoegen van een sectie is slechts een van deze nette dingen.

Voeg een sectie toe, selecteer en houd de sectieknop aan de linkerkant ingedrukt en sleep naar waar u op uw website wilt.

Eenmaal gesleept, zou u een afbeelding moeten zien zoals hieronder.

Vanaf hier heeft u een breed assortiment van opwindende functies om toe te voegen aan het gedeelte U probeert te maken.

Een scheidingslijn toevoegen

Als u een scheidingslijn toevoegt, wordt uw website opgedeeld in verschillende secties, waardoor uw website netjes wordt georganiseerd.

Daarna hoef je alleen maar te slepen en neer te zetten en krijg je een verdeler voor je website-pagina.

Een spacer toevoegen

Het toevoegen van een spacer voegt meer ruimte en breedte toe aan uw webpagina; Indien nodig, kunt u uw webpagina nog meer uitsluiten. Klik gewoon op het spacer-pictogram en sleep het naar waar u het nodig hebt.

Nadat je hebt gesleept en neergezet, zou je de volgende spacer moeten laten verschijnen.

Voeg meerdere spacers toe voor het toevoegen van de juiste afstand tussen de secties van de website waarnaar u op zoek bent.U kunt deze ook verwijderen door over het sectieafstandsafstand te hangen en op het pictogram "X" in de rechterbovenhoek te klikken, zoals alle andere weebly-secties.

Geschreven door Hostwinds Team  /  augustus 11, 2018