Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe u uw SHOUTcast-wachtwoord kunt wijzigen

Hoe u uw SHOUTcast-wachtwoord kunt wijzigen

Trefwoorden: Security,  SHOUTcast 

Hoe u uw SHOUTcast-wachtwoord kunt wijzigen

Een van de beste dingen die u kunt doen om uw SHOUTCast-station te beschermen en uw bestanden is om uw wachtwoord vaak te wijzigen. Het wijzigen van uw wachtwoord zal vaak het risico verminderen dat iemand anders toegang krijgt tot uw account.

Hoe u uw SHOUTcast-wachtwoord kunt wijzigen

Er wordt aangenomen dat u toegang hebt tot uw SHOUTCast-bedieningspaneel voor de onderstaande stappen. Als u het niet doet, neem dan contact op met ons, en we kunnen u helpen bij het resetten van uw wachtwoord.

  1. Log in op uw SHOUTcast-configuratiescherm
  2. Eenmaal ingelogd, wil je navigeren op de Zijbalk naar de Mijn radio's bewerken / bijwerken optie. Klik daarop.
  1. Vanaf deze pagina kunt u de Aanmeldingswachtwoord configuratiescherm, Radio wachtwoord, en de Wachtwoord voor radio-beheerder. Zodra u klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen, klikt u op het Bijwerken knoop onderaan.
  1. Nadat u op het Bijwerken knop, de pagina wordt vernieuwd en wordt u gevraagd om log opnieuw in op het Configuratiescherm. U kunt nu het nieuwe wachtwoord gebruiken dat u net wilt inloggen.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Hostwinds Team  /  mei 8, 2018