Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Greylisting inschakelen in WHM
Configuratie-instellingen
Vertrouwde gastheren
Veelgebruikte e-mailproviders
Rapporten

Greylisting configureren (cPanel / WHM)

Trefwoorden: Email,  cPanel 

Greylisting inschakelen in WHM
Configuratie-instellingen
Vertrouwde gastheren
Veelgebruikte e-mailproviders
Rapporten

Greylisting is een geweldige manier om gebruikers te verdedigen tegen spam die in hun e-mailaccounts komt. Wanneer GREYLISTING is ingeschakeld op uw account, blokkeert deze automatisch eventuele afzenders die de server niet herkent. Als de afzender legitiem is en niet spam, dan zal het na een korte vertraging proberen. Als er voldoende tijd is verstreken, wordt de e-mail geaccepteerd.

Greylisting inschakelen in WHM

Eenmaal in uw WHM-account, moet u in de linkerbovenhoek naar Greylisting zoeken in uw zoekbalk en klikt u op de optie Greylisting.

Als je eenmaal in de volgende gaat, zul je merken dat Greylisting momenteel is "uitgeschakeld".U moet op de schakelaar klikken om deze in te schakelen naar "Ingeschakeld".

Dat is alles wat u hoeft te doen om Greylisting op uw WHM-account in te schakelen. Je hebt nu de optie in cPanel om dit ook in te schakelen.

In deze ruimte hebt u de mogelijkheid om deze in of uit te zetten voor uw specifieke domein dat momenteel in CPANEL is toegevoegd. Alle andere opties zouden worden opgezet in WHM, die we volgen.

Nu we weten hoe we greylisting op zowel WHM als CPANEL kunnen inschakelen, kunnen we overgaan wat sommige opties betekenen op WHM.

Configuratie-instellingen

Dit is waar u de regels en parameters instelt voor uw GREYLIST.U moet uw parameters instellen en klikken op "Opslaan" om ze op hun plaats te houden.

Eerste uitstel: Dit zou het aantal minuten zijn dat uw greylist een e-mail zou uitstellen die uit een onbekende afzender komt.

Aanvaardingsperiode opnieuw verzenden: Dit is het aantal minuten dat uw Greylist een opnieuw verzonden e-mail van een onbekende afzender zou accepteren.

Vervaltijd record: Dit zou het aantal minuten zijn dat de informatie van een recente afzender verwijdert en eventuele e-mails van die afzender behandelt, omdat het onbekend is.

Greylisting omzeilen voor hosts met geldige SPF-records: Dit zou zijn of de Greylist automatisch een e-mail zou accepteren die is verzonden van een afzender met een geldig SPF-record.

Vertrouwde gastheren

Hier zou u IP-adressen toevoegen, verwijderen en bewerken dat de GREYLIST nooit de e-mail kan uitstellen. U kunt meerdere IPS tegelijk toevoegen. De opmerking zou worden overwogen voor de hele batch die u op dat moment betreedt. Nadat het is toegevoegd, kunt u het IP bewerken of verwijderen indien nodig.

Veelgebruikte e-mailproviders

In dit gebied selecteert u welke postproviders u e-mail van automatisch wilt ontvangen. Greylisting zal nooit e-mail uitstellen van deze postproviders. U selecteert welke postproviders u wilt vertrouwen en als u automatisch een nieuw e-mailproviders wilt toevoegen.

Rapporten

Het GREYLISTING-rapport toont de huidige toestand van afzenders die zich momenteel in het systeem bevinden. Op deze pagina vindt u alle afzender die u heeft geprobeerd om u te e-mail aan u en wat hun status is.

Geschreven door Luke Johnston  /  juli- 10, 2020