Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Installeer en activeer
Configuratie

Hoe W3 Total Cache te configureren

Trefwoorden: WordPress 

Installeer en activeer
Configuratie

U hebt dus uw WordPress-website opgezet, maar het is langzaam, en u blijft horen over optimalisatie.Een van de meest gebruikte en populaire hulpmiddelen om u te helpen bij het optimaliseren van uw site is van een plug-in van derden genaamd W3 Total Cache.Er zijn andere cachinghulpmiddelen beschikbaar, maar geen die net zo goed is geconfigureerd.Er zijn veel opties, maar de setup is echt veel eenvoudiger dan het lijkt.Zoals altijd, raden we u ten zeerste aan om een te hebben back-up van uw account voordat u wijzigingen aanbrengt in uw WordPress-configuratie en plug-ins installeert.

Installeer en activeer

Eerste dingen eerst, je moet naar je gedeelte plug-ins gaan en op Nieuw toevoegen toevoegen. Type W3 in de zoekbalk en W3 Totale cache moet de eerste optie zijn gegeven:

Eenmaal geïnstalleerd en geactiveerd, heeft u een nieuw gedeelte in uw zijbalk, het tabblad Performance:

Configuratie

Vanaf hier wil je eerst op het tabblad Algemene instellingen klikken en je hoeft alleen maar de volgende instelling in te schakelen:

Scroll verder naar beneden en de browsercache-instelling moet al worden gecontroleerd:

Klik nu op Alle instellingen opslaan en klik vervolgens op de pagina-cache-instellingen. We merken nu de secties waarin u wijzigingen moet aanbrengen, beginnend met het eerste sectie-generaal:

Vervolgens naar het gedeelte Cache Preload:

Zoek ten slotte het gedeelte Geavanceerd en schakel de compatibiliteitsmodus in (aanbevolen door de maker van de plug-in):

Klik nogmaals op Alle instellingen opslaan en ga vervolgens naar het gedeelte Browsercache en instel als volgt:

Klik nu om alle instellingen op te slaan en u hebt de Basic W3-totale cache-installatie voltooid en moet veel hogere paginacommissie zien op GTMETRIX en andere testsites, evenals vele verbeterde snelheden. Er zijn andere configuraties mogelijk als het gebruik van een externe CDN-service, maar de hier gedetailleerde instellingen zijn alles wat u nodig hebt voor algemeen gebruik.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 28, 2018