Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Toegang tot SEO-instellingen
SEO-instellingen
Omschrijving van de site
Meta-trefwoorden
Voettekst code
Headercode
Verberg site voor zoekmachines
301 omleidingen

Hoe u uw Weebly SEO-instellingen configureert

Trefwoorden: Weebly Website Builder 

Toegang tot SEO-instellingen
SEO-instellingen
Omschrijving van de site
Meta-trefwoorden
Voettekst code
Headercode
Verberg site voor zoekmachines
301 omleidingen

Hostwinds biedt verschillende opties om te helpen bij het maken van het bouwen van uw website snel, eenvoudig en heel gemakkelijk. In aanvulling op onze Softaculous Apps Installer (die services zoals WordPress, Magento, Drupal, Joomla, en meer), bieden we ook Weebly aan, zodat u uw website kunt bouwen. Weebly is een websitebouwer met slepen en neerzetten waarmee u uw eigen site kunt bouwen met weinig of geen codeerervaring.

Het is belangrijk op te merken dat de in deze gids verstrekte informatie alleen voor informatieve doeleinden is. De premium-functies en wijzigingen die worden aangebracht na het schrijven van deze handleiding kunnen verschillen en worden in uw weebly-account aan u weergegeven bij het bewerken van uw site via Weebly. Open een ticket met ons ondersteuningsteam als u vragen heeft om te helpen.

De instellingen van Weebly kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw site.In dit artikel gaan we het tabblad SEO in uw weebly-instellingen, bespreken wat elke optie is en hoe deze uw site beïnvloedt.

Toegang tot SEO-instellingen

Ga als volgt te werk om toegang te krijgen tot uw SEO-instellingen:

Stap 1: Selecteer Weebly in je cPanel.

Stap 2: Klik op de knop Bewerken om de site te selecteren die u wilt bewerken.

Stap 3: Selecteer de knop Site bewerken op Weebly om de betreffende site te bewerken.

Stap 4: Selecteer bovenaan uw Weebly-paneel de optie Instellingen.

Stap 5: Selecteer aan de linkerkant van uw Weebly-paneel het tabblad SEO.

SEO-instellingen

Omschrijving van de site

De beschrijving van de site is waar u uw website voor de zoekmachines beschrijft. Sleutelwoorden worden soms gescand van de beschrijving van de site en wordt ook getoond tijdens de zoekresultaten als de blurb onder uw website.

Meta-trefwoorden

Dit veld is voor het plaatsen van alle zoekwoorden die overeenkomen met of beschrijven van uw website of zijn inhoud in zo min mogelijk woorden, gescheiden door komma's voor elk trefwoord.

Een auto-website kan bijvoorbeeld de volgende trefwoorden hebben: auto, auto's, auto's, auto-site, autoblog, auto.

Voettekst code

Hier plaats je de code voor bepaalde voettekstelementen, zoals de Google Analytics-trackingcode.

Headercode

De kopcode is waar bepaalde widgets of -codes worden ingevoerd voor uw zoekmachine-optimalisatie, zoals de META-tag van Google Webmaster Tools Verificatie.

Verberg site voor zoekmachines

Dit is een optie die u aan of uit kunt schakelen om te bepalen of zoekmachines uw site zullen indexeren.Wanneer het grijs is, betekent dit dat uw sites worden geïndexeerd en gerangschikt op zoekmachines.Wanneer het is geactiveerd, verbergt deze uw website van gescand door zoekmachines.

301 omleidingen

In dit gedeelte kunt u eventuele omleidingen naar de links op uw website toevoegen. Als je bijvoorbeeld een link had die example.com/info leest en je hebt nu die informatie op info.example.com, dan kun je een 301-omleiding instellen om de oude link naar de nieuwe te laten verwijzen.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juli- 20, 2018