Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar u de optie kunt vinden om een pakket te verwijderen
Een pakket verwijderen

Hoe een pakket in WHM te verwijderen

Trefwoorden: WHM 

Waar u de optie kunt vinden om een pakket te verwijderen
Een pakket verwijderen

Als u meerdere pakketten in uw WHM toevoegt, kunt u de behoefte aan het verwijderen van sommige die ongebruikt of niet langer nodig zijn. Dit kan zijn als u besluit om CPANEL-gebruikers naar een ander pakket of om andere redenen te wijzigen. In WHM kunt u de pakketten verwijderen en het is net zo eenvoudig, zo niet gemakkelijker, dan het toevoegen van een pakket. Deze gids is bedoeld om hostwinds Cloud VPS of Dedicated Server-klanten te helpen met een CPANEL-licentie en toegang tot WHM.

Waar u de optie kunt vinden om een pakket te verwijderen

Stap een: Log in op uw WHM Administratief dashboard

Stap twee: Voer in de zoekbalk in de linkerbovenhoek in, voert u in "_packages_" in en druk op ENTER om te zoeken.

Stap drie: Klik in de weergegeven opties op het Verwijder een pakket optie.

Stap vier: Na het klikken op het Verwijder een pakket Menuoptie, u wordt naar een pagina gebracht om een lijst met pakketten op de server te bekijken en deze te markeren voor het verwijderen.

Een pakket verwijderen

Stap een: Van de pagina Wissen een pakket, bestaat er een lijst met pakketten op de server. Elk pakket is een uniek genaamd pakket dat op de server is gemaakt.

Stap twee: Selecteer het pakket dat u van de server wilt verwijderen in de lijst. Nadat het is geselecteerd, zal het benadrukken blauw om het gekozen pakket aan te geven.

Met het verwijderen van een pakket is deze actie niet omkeerbaar en permanent. Ga alleen verder met stap drie als u zeker weet dat u het pakket niet nodig heeft.

Stap drie: Na het selecteren van het pakket dat u wilt verwijderen, is er een knop Delete onderaan de pagina. Als u klaar bent om door te gaan met de verwijdering, klikt u op die knop.

Nadat het verwijderen met succes is voltooid, ziet u een bericht dat dit aangeeft.

Geschreven door Hostwinds Team  /  maart 4, 2019