Need help? Chat now!

Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Automatische updates uitschakelen

Automatische updates en herstart uitschakelen in Windows Server 2016

Tags Windows 

Automatische updates uitschakelen

Met Windows duwt Microsoft updates op het besturingssysteem vrij vaak.Deze updates bevatten vaak belangrijke aspecten zoals beveiligingsupdates, die het ten zeerste aanbeveelt dat u installeert.Standaard zullen Windows-updates echter automatisch downloaden en installeren en forceren uw server om opnieuw op te starten als u het niet wilde.

Om dit te vermijden, wordt het aanbevolen om te wijzigen hoe Windows-updates handelt, om ze te reserveren naar automatische downloads, maar handmatige installaties of volledig handmatige downloads en installaties. Wanneer Windows-updates zijn ingesteld op een van deze twee opties, wordt de server niet automatisch opnieuw opgestart totdat u handmatig updates installeert.

U kunt in Windows Server 2016 in Windows Server 2016 wijzigen door de config-opdracht in een opdrachtprompt of PowerShell-venster te gebruiken.

Automatische updates uitschakelen

Eerste: Open een opdrachtprompt of PowerShell-venster als beheerder.U kunt het menu Start openen en zoeken naar "cmd" of "PowerShell" om de twee opties in de zoekresultaten te tonen.

Tweede: Voer de opdracht sconfig uit.

Derde: Voer "5" in om de Windows Update-instellingen te bewerken.

Zesde: Voer "D" in voor de modus Download of "M" voor de handmatige modus.Klik OK in het dialoogvenster dat verschijnt om de wijziging te bevestigen.

  • Alleen downloaden: Download automatisch updates, maar installeert ze niet totdat ze handmatig worden geïnstalleerd.
  • Handleiding: Downloadt of installeert updates niet automatisch, alleen handmatig.

Zevende: Verlaat het Sconfig-menu door "15" in te voeren.

Achtste: Sluit de opdrachtprompt of het Powershell-venster.

Geschreven door Hostwinds Team  /  januari- 16, 2019