Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Automatische updates uitschakelen

Automatische updates en herstart uitschakelen in Windows Server 2016

Trefwoorden: Windows 

Automatische updates uitschakelen

Met Windows duwt Microsoft updates op het besturingssysteem vrij vaak.Deze updates bevatten vaak belangrijke aspecten zoals beveiligingsupdates, die het ten zeerste aanbeveelt dat u installeert.Standaard zullen Windows-updates echter automatisch downloaden en installeren en forceren uw server om opnieuw op te starten als u het niet wilde.

Om dit te vermijden, wordt het aanbevolen om te wijzigen hoe Windows-updates handelt, om ze te reserveren naar automatische downloads, maar handmatige installaties of volledig handmatige downloads en installaties. Wanneer Windows-updates zijn ingesteld op een van deze twee opties, wordt de server niet automatisch opnieuw opgestart totdat u handmatig updates installeert.

U kunt in Windows Server 2016 in Windows Server 2016 wijzigen door de config-opdracht in een opdrachtprompt of PowerShell-venster te gebruiken.

Automatische updates uitschakelen

Eerste: Open een opdrachtprompt of PowerShell-venster als beheerder.U kunt het menu Start openen en zoeken naar "cmd" of "PowerShell" om de twee opties in de zoekresultaten te tonen.

Tweede: Voer de opdracht sconfig uit.

Derde: Voer "5" in om de Windows Update-instellingen te bewerken.

Zesde: Voer "D" in voor de modus Download of "M" voor de handmatige modus.Klik OK in het dialoogvenster dat verschijnt om de wijziging te bevestigen.

  • Alleen downloaden: Download automatisch updates, maar installeert ze niet totdat ze handmatig worden geïnstalleerd.
  • Handleiding: Downloadt of installeert updates niet automatisch, alleen handmatig.

Zevende: Verlaat het Sconfig-menu door "15" in te voeren.

Achtste: Sluit de opdrachtprompt of het Powershell-venster.

Geschreven door Hostwinds Team  /  januari- 16, 2019