Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Sorteer pagina's opnieuw
Pagina's toevoegen
Wijzig naam, koptype, zichtbaarheid, SEO-instelling en navigatie
Kopieer of verwijder pagina

Hoe u uw Weebly-sitepagina's kunt bewerken

Trefwoorden: Weebly Website Builder 

Sorteer pagina's opnieuw
Pagina's toevoegen
Wijzig naam, koptype, zichtbaarheid, SEO-instelling en navigatie
Kopieer of verwijder pagina

Hostwinds biedt veel opties om uw website eenvoudig en eenvoudig voor onze te bouwen Gedeeld en Zakelijke hosting klanten. Naast onze Softaculous Apps Installer (die services zoals WordPress, Drupal, Joomla, en meer), we bieden ook weebly;Welke is een website-en-drop-website-builder waarmee u uw site kunt bouwen met behulp van moderne thema's en uw site aanpassen met weinig of geen codeerervaring.

Het is belangrijk op te merken dat de in deze gids verstrekte informatie alleen voor informatieve doeleinden is.De premium-functies en wijzigingen die worden aangebracht na het schrijven van deze handleiding kunnen verschillen en worden in uw weebly-account aan u weergegeven bij het bewerken van uw site via Weebly.Open een ticket met ons ondersteuningsteam als u vragen heeft of hulp nodig hebt bij onze services.

De instellingen van Weebly kunnen ook op veel verschillende manieren worden aangepast aan de behoeften van veel verschillende soorten websites.In dit artikel gaan we op pagina's instellingen die bespreken hoe pagina's pagina's opnieuw kunnen instellen, pagina's toevoegen, de startpagina wijzigen, de pagina van de pagina bewerken en een pagina kopiëren / verwijderen.

Sorteer pagina's opnieuw

Sleep pagina's omhoog / omlaag om opnieuw te ordenen en links / rechts om subpagina's te maken.

De eerste plek op de lijst is bijvoorbeeld de startpagina om elke pagina naar te schakelen.We verplaatsen de startpagina in de bovenstaande afbeelding en de blogpagina neemt de positie van de startpagina.

Pagina's toevoegen

Klik op het plus-pictogram om een nieuwe webpagina toe te voegen.

Nadat u op het PLUS-teken hebt geklikt, wordt de vervolgkeuzelijst weergegeven, wordt weergegeven, waardoor paginaopties kunnen toevoegen aan uw website.

Nadat de pagina die u wilt, is geselecteerd, heeft u een laatste optie om de pagina naar uw smaak te noemen.Anders blijft het als de standaardtitel tot later bewerkt.Het is ook de moeite waard om de pagina te vermelden die u selecteert, kan vooraf gevulde informatie hebben, zoals producten, die uw weebly Store-informatie automatisch voor gebruik worden geladen indien nodig.

Wijzig naam, koptype, zichtbaarheid, SEO-instelling en navigatie

Klik op het pictogram dat u naar aanvullende informatie brengt voor de pagina die u selecteert

U kunt de koptekst, zichtbaarheid, seo en navigatie-opties bewerken.

Selecteer vanaf hier een optie om te bewerken, inclusief een gebied om de pagina Naam te wijzigen, navigatie te verbergen en meer.

  • Verberg navigatie Maakt het eenvoudig om uw klanten te richten zoals u wilt zonder een menu te gebruiken.
  • De koptekst Hiermee kunt u elementen toevoegen en verwijderen, de achtergrond aanpassen en de hoogte van het koptekstgebied aanpassen.
  • Zichtbaarheid Stelt uw site in die door het publiek, een wachtwoord beveiligd of bepaalde leden van een groep worden bekeken.
  • SEO Met (Search Engine Optimization) kunt u de zichtbaarheid van de website of webpagina verbeteren met zoekmachines zoals Google

Kopieer of verwijder pagina

Weebly maakt het eenvoudig om een van uw huidige pagina's uit uw selectieve opties te kopiëren of te verwijderen. Selecteer eerst de pagina die u wilt kopiëren of verwijderen. U wordt vervolgens gepresenteerd met de onderstaande opties om te selecteren.

Kopiëren - dupliceert de geselecteerde pagina als een nieuwe
Verwijderen - Wist de geselecteerde pagina

Geschreven door Hostwinds Team  /  augustus 10, 2018