Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar vind je de systeemmailvoorkeuren
De account wijzigen E-mail wordt doorgestuurd naar
Stuurmail voor "CPANEL".
Stuurmail voor "niemand."
Stuurmail voor "root".

Hoe u uw WHM-systeemmailvoorkeuren kunt bewerken

Trefwoorden: Email,  WHM 

Waar vind je de systeemmailvoorkeuren
De account wijzigen E-mail wordt doorgestuurd naar
Stuurmail voor "CPANEL".
Stuurmail voor "niemand."
Stuurmail voor "root".

Met WHM zijn er een paar accounts die het e-mails zal sturen met betrekking tot belangrijke informatie voor het account. U kunt de e-mailaccounts instellen dat deze accounts binnen WHM onder de Bewerk Systeem-mailvoorkeuren bladzijde.

Waar vind je de systeemmailvoorkeuren

Stap een: Log in op uw WHM Administratieve Dashboard

Stap twee: Typ vanuit WHM in het zoekvak linksboven Systeem-mail en druk op enter

Stap drie: Klik op Bewerk Systeem-mailvoorkeuren onder de Servercontacten rubriek. Hiermee gaat u naar een pagina waar u het e-mailadres kunt wijzigen dat wordt gebruikt voor WHM om systeeminformatie naar te verzenden

Vanaf hier kunt u veranderen waar e-mail wordt verzonden voor de cpanel, niemand, en wortel gebruikers.

De account wijzigen E-mail wordt doorgestuurd naar

Stuurmail voor "CPANEL".

De paneel account is waar WHM e-mails met betrekking tot CPANEL-accounts zal verzenden. Dit omvat elke gemiddelde berichten van een quotum of bandbreedte. Standaard kan dit worden ingesteld op een e-mailadres dat is opgegeven tijdens de opstelling van CPANEL / WHM. Als u wijzigingen in dit adres aanbrengt, moet u de wijzigingen opslaan door op te klikken Bijwerken.

Stuurmail voor "niemand."

De niemand in de meeste Linux-machines zou worden gebruikt voor Apache-processen voor uw sites. Als u scripts hebt die e-mails verzenden, voor eventuele bounce-backs die optreden, worden deze naar de niemand Accountgebruiker.Als u SUEXEC of SUPHP gebruikt als de PHP-handler, zou dit niet het geval zijn, omdat de scripts worden uitgevoerd als de gebruiker van de CPANEL-ACCOUNT in plaats van de gebruiker van Apache.Standaard wordt de e-mail voor dit account doorgestuurd naar dezelfde e-mail die wordt vermeld voor de wortel account. Klik op nadat u de nodige wijzigingen hebt aangebracht Bijwerken om de wijziging op te slaan.

Stuurmail voor "root".

Wanneer WHM meldingen van activiteit of problemen met de server ontvangt, stuurt het deze als een e-mail naar het wortel account. Dit omvat alle cron-taken die een uitgang hebben geretourneerd en terug te sturen, evenals problemen die WHM mogelijk heeft. De soorten meldingen verzonden naar de wortel account zou worden bepaald in WHM's Contact Manager. Standaard kan dit worden ingesteld op wat u hebt ingesteld tijdens de eerste installatie van WHM. Mogelijk merkt u een groot aantal e-mails die naar dit account komen en willen dat ze stoppen. U kunt dit wijzigen aan een andere e-mail. Het zou echter worden aanbevolen om te wijzen op een account waartoe u nog steeds toegang zou hebben als u een probleem met de server moet onderzoeken. Nadat u wijzigingen hebt aangebracht, klikt u Bijwerken om de wijziging toe te passen.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 6, 2018