Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Wat zorgt ervoor dat een foutmelding "kan de fout van de header-informatie niet wijzigen?
De fout zoeken
Hoe te repareren "Kan de foutinformatie" kunnen wijzigen "
Fout veroorzaakt door plug-in

Hoe een oplossing te bevestigen, kan de foutinformatiefout in PHP niet wijzigen

Trefwoorden: WordPress 

Wat zorgt ervoor dat een foutmelding "kan de fout van de header-informatie niet wijzigen?
De fout zoeken
Hoe te repareren "Kan de foutinformatie" kunnen wijzigen "
Fout veroorzaakt door plug-in

Wat zorgt ervoor dat een foutmelding "kan de fout van de header-informatie niet wijzigen?

Kan niet wijzigen van de header-informatiefouten worden meestal veroorzaakt door extra witte ruimtes (lege spaties) die niet in uw PHP-bestanden of andere bestanden moeten staan die al headerinformatie verzenden.Dit is een gemeenschappelijk probleem met een aantal webtoepassingen.Het wordt meestal toegevoegd aan een ongeluk bij het bewerken en wijzigen van WordPress of uw thema-bestanden.Houd dit in gedachten wanneer u bewerkingen van een WordPress-bestanden uitvoert, omdat u kunt voorkomen dat u zich aanmeldt bij het gebruikersdashboard, wat betekent dat u de site goed kunt beheren.Een enkele extra ruimte kan deze fout vragen.Het is echter ook mogelijk dat u een plug-in hebt geïnstalleerd met bestanden met extra ruimte, waardoor WordPress deze fout opdraagt.

Het ziet er ongeveer zo uit:

WAARSCHUWING: Kan koptekstinformatie niet wijzigen - de koptekst al verzonden door (De uitvoer is gestart op /blog/wp-config.php:31)

De fout zoeken

Deze fout gebeurt meestal in de WP-config.php of functions.php.De reden is dat deze bestanden zijn waar gebruikers vaak bewerken.De fout kan van het bestand zijn dat het meest recent is bewerkt.Het zou waarschijnlijk een goed idee zijn om te controleren zodra je het bewerkte bestand hebt voltooid en een lijst met bestanden waar je hebt gewerkt.

Hoe te repareren "Kan de foutinformatie" kunnen wijzigen "

Als uw site niet op WordPress draait, zal de fout die u op de pagina ziet, meestal u waar u kunt kijken.Om de fout op te lossen, moet je erachter komen waar het vandaan komt.In het bovenstaande voorbeeld staat het in het WP-config-bestand op regel 31.

Stap 1: Ga naar het beschadigde bestands- en lijnnummer dat het identificeert om extra ruimtes te zien.

Stap 2: Zorg ervoor dat er geen lege spaties vóór \ <? PHP aan het begin van het bestand zijn.De <? PHP, die de PHP-openingstag is, moet op de allereerste regel van het bestand zijn.

Stap 3: Zorg ervoor dat er geen lege spaties zijn na?> Aan de onderkant (als er één is, is het niet nodig om te zijn?> Aan het einde).

Stap 4: Zorg dat er geen extra lege ruimtes aan het einde van de code zijn.

Als de fout op het FunctionS.php-bestand wijst, moet u de hierboven beschreven stappen uitvoeren om geen lege spaties te garanderen.

Fout veroorzaakt door plug-in

Als uw site op WordPress draait en u overal geen extra spaties kunt vinden, is er een hoge kans dat het van een plug-in komt.Wat u kunt doen is al uw plug-ins uitschakelen en kijken of de fout is verdwenen.Als dit het geval is, draai ze dan één voor één aan, controleer na elk om de probleem-oorzakelijk plug-in te vinden door uw website opnieuw te laden.Nadat u de plug-in hebt gevonden die dit probleem heeft, kunt u proberen het opnieuw te installeren om te zien of het helpt bij het oplossen van het probleem.Zo niet, dan moet u de plug-in uitschakelen en rapporteren aan de Plugin-ontwikkelaar.Zodra de Plugin-ontwikkelaar het probleem heeft opgelost, kunt u het bijwerken en inschakelen.

Houd er rekening mee dat hostwinds een website- en serverhostingprovider is.We bieden over het algemeen geen website-ontwerp of ontwikkelingshulp.

Als u nog vragen heeft over deze fout, neem dan contact op met ons via LiveChat.En een van de ondersteuningsmiddelen zou u verder kunnen helpen.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021