Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Wat is 403 verboden fout
Een HTTP -fout repareren 403 - verboden
HTTP-fout 403 - Verboden op WordPress-sites

Hoe u een 403 verboden fout kunt repareren

Trefwoorden: http errors 

Wat is 403 verboden fout
Een HTTP -fout repareren 403 - verboden
HTTP-fout 403 - Verboden op WordPress-sites

Wat is 403 verboden fout

Een 403 verboden fout is een HTTP -statuscode die meestal wordt weergegeven wanneer de site die u probeert te bereiken een machtigingsfout, eigendomsfout, een lege webmap of geen indexpagina heeft.

Als u deze fout ziet, is het waarschijnlijk omdat de eigenaar van de site buiten de toegang tot het heeft beperkt en u geen toestemming hebt om het te bekijken.Deze fout kan verschillende berichten vragen, afhankelijk van uw browser en wordt weergegeven in het venster Browser.

De meest voorkomende van hen omvatten:

  • Forbidden
  • Fout 403
  • 403 verboden
  • Fout 403 - Verboden
  • HTTP-fout 403 - verboden
  • Verboden: u hebt geen toestemming om "Directory Name HIER" op deze server te openen.

Bovendien, als u Internet Explorer gebruikt en ziet "De Website heeft geweigerd om deze webpagina te tonen", dan krijgt u een 403. U zou de fout in de titelbalk moeten zien.

Het is ook mogelijk dat u mogelijk inlogt op de site.Hoewel u in dit geval meestal een 401 -fout krijgt, kan deze in plaats daarvan af en toe een 403 activeren.Als de URL correct is en het is niet nodig om in te loggen, probeer het dan niet Je cache en cookies wissen.

Een HTTP -fout repareren 403 - verboden

Om een HTTP-fout 403 op te lossen, kijk dan naar de URL en zorgt u ervoor dat het een juiste URL is die u naar een specifieke pagina leidt.Als het probeert u naar een map of map binnen de site te sturen, krijgt u deze foutmelding meestal.Merk op dat dit komt omdat de meeste sites niet openlijk mappenbrowsen toestaan.

HTTP-fout 403 - Verboden op WordPress-sites

Plugins: Fixing Deze fout op WordPress-sites kan meestal worden gedaan door uw plug-ins, met name beveiligingsplug-ins te configureren.Als u onlangs een nieuwe plug-in hebt geïnstalleerd, deactiveer het en ziet u de fout verdwijnt.Als dit het geval is, kijk dan naar de instellingen om een goede setup te bevestigen.

.htaccess: Als het geen plug-in is, is de volgende mogelijke oorzaak om te onderzoeken uw .htaccess-bestand. Notitie: Download een kopie van IT om een back-up te hebben, verwijder het van uw site en laad de pagina opnieuw.Als de fout weggaat, is er een probleem met uw .htaccess-bestand.U kunt dit proberen te repareren, of u kunt een nieuw .htaccess-bestand genereren.

Om een nieuw .htaccess-bestand te genereren in WordPress, gaat u vanuit uw WordPress Dashboard-menu aan de linkerkant van het scherm naar de vervolgkeuzelijst Instellingen en klik op de koppeling Permalinks.Klik op de knop Opslaan om een nieuw .htaccess-bestand te maken.

Rechten: Er is ook de mogelijkheid dat het een probleem kan zijn met uw rechten.Om dit te verhelpen, gaat u naar de bestandsbeheer in uw CPANEL-dashboard en voert u de map Public_HTML in.Om ervoor te zorgen dat uw bestanden de volgende instellingen hebben, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Machtigingen wijzigen of klikt u op het tabblad Machtigingen om te zien wat en om ze te wijzigen indien nodig:

  • Mappen - 0755
  • Bestanden - 0644

Als u een 403-fout ontvangt en een onderzoek naar het probleem verzoekt, aarzel dan niet om een ondersteuningskaartje te openen met onze technische afdeling.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 13, 2016