Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar vind ik de cPanel / WHM-importfunctie
De accounts importeren uit WHM

Accounts importeren van WHM naar WHMCS

Trefwoorden: WHMCS,  WHM 

Waar vind ik de cPanel / WHM-importfunctie
De accounts importeren uit WHM

Er kan een tijd krijgen wanneer u een CPANEL / WHM-server vol rekeningen hebt die u in uw WHMCS moet opnemen. Dit kan te wijten zijn aan een nieuwe installatie van WHMCS of het verwerven van een andere server. Ongeacht de reden, kunt u de rekeningen van de server in uw WHMC's importeren met behulp van de importtool die voorverpakt is met WHMCS.

Waar vind ik de cPanel / WHM-importfunctie

Stap een: Log in op uw WHMCS Administratieve Dashboard.

Stap twee: Navigeer vanaf de bovenkant van het Dashboard naar Gereedschap -> cPanel / WHM importeren.

Stap drie: Klikken op cPanel / WHM importeren Brengt u naar een pagina waar u de accounts van de server kunt importeren die u selecteert.

De accounts importeren uit WHM

Stap een: Van de CPANEL / WHM-importpagina, is er een vervolgkeuzelijst die alle servers bevat die zijn toegevoegd aan uw WHMCS. Selecteer de server van de vervolgkeuzelijst die u de rekeningen wilt importeren.

Stap twee: Nadat u de server hebt geselecteerd, wordt u geïmporteerd, klik op het blauw Krijg accountlijst knop. Dit kan echter een paar momenten duren, maar nadat het is voltooid, zal het omleiden naar een pagina met de accounts die op de server zijn gevonden.

Stap drie: Klik op de Selectievakje Naast elk CPANEL-account dat u importeert. Als de lijnkleur van het account niet wit is, kan er een probleem zijn om het account te voorkomen dat het account wordt toegevoegd, hoewel het in detail zal detailleren wat er mis is, zodat deze kan worden opgelost.

Stap vier: Nadat u alle accounts hebt geselecteerd, klikt u op het blauw Importeren knop. (Er zullen er meer dan één zijn, maar op beide kan worden geklikt)

Stap vijf: Het kan enkele ogenblikken duren om de accounts te importeren, maar als u klaar bent, wordt u naar een pagina geleid met informatie over het succes of falen van de accounts die moesten worden geïmporteerd.

Geschreven door Hostwinds Team  /  januari- 21, 2019