Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Een SSL-certificaat installeren op IIS (Windows Server)

Trefwoorden: Windows,  SSL 

Het is vrij eenvoudig om een SSL-certificaat voor een website te installeren die wordt gehost op een hostwinds Windows Cloud VPS of Dedicated Server, omdat u het extra voordeel hebt van het gebruik van GUI-bedieningselementen.Om te beginnen wil u de nieuwste versie van Certificeren downloaden van Certificeer het web.Deze tool gebruikt Laten we coderen om uw domein te certificeren.

Gebruik extern bureaublad om in te loggen op uw Hostwinds Windows VPS of Toegewijde server.

Navigeer naar https://certifytheweb.com

Klik op de Downloaden knop aan de rechterkant van de website, zodat u zeker weet dat u de nieuwste versie installeert.

Open het uitvoerbare bestand en ga door met de installatie, waarvoor u een e-mailadres voor contact moet invoeren en de servicevoorwaarden moet accepteren.

Als u klaar bent, opent u Certify The Web vanaf de locatie waar u het hebt geïnstalleerd.

Klik op de Nieuw certificaat knop in de linkerbovenhoek van de applicatie.

Noem uw certificaat, selecteer de website en voeg extra domeinen toe aan het certificaat, zoals subdomeinen. Houd er rekening mee dat dit ook een wildcard-invoer (bijvoorbeeld * example.com) kan accepteren

Hierna wilt u op de Certificaat aanvragen knop in de rechterbovenhoek. Nadat het is voltooid, ziet u een succesbericht. U kunt de applicatie nu sluiten.

U wilt nu naar de IIS-manager gaan en een binding voor poort 443 toevoegen met behulp van HTTPS. Zorg ervoor dat u het nieuw geïnstalleerde SSL-certificaat selecteert in het vervolgkeuzemenu op de bindpagina.

Klik OK, en uw website heeft nu een geldig SSL-certificaat!

Geschreven door Hostwinds Team  /  November 8, 2019