Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Download en installeer SQL Server Express

Hoe SQL Server Express 2017 op Windows Server 2016 te installeren en configureren

Trefwoorden: Dedicated Server,  Windows,  VPS 

Download en installeer SQL Server Express

Als u een ASP.NET-website host op een hostwinds VPS of Toegewijde server, wilt u waarschijnlijk dat uw webtoepassing verbinding maakt met een SQL Server-database aan de achterkant. SQL Server Express is een geweldige instapversie voor kleinschalige toepassingen, maar heeft wel beperkingen:

  1. Het maximale bedrag van 1 GB geheugengebruik voor de database-engine
  2. 10 GB maximale grootte van een relationele database
  3. Een buffergrootte van 1 MB.

Als u meer functies van SQL Server nodig heeft, wilt u misschien overwegen om een MSSSQL Server-licentie te kopen.

Download en installeer SQL Server Express

De eerste stap is om in te loggen op uw Hostwinds Windows-server, de webbrowser-applicatie te openen en naar De website van Microsoft om de download te starten. We zullen Google Chrome voor deze demonstratie gebruiken.

Klik op de Download nu knop om de download te starten.

Wanneer het klaar is met downloaden, navigeren, navigeren naar het uitvoerbare bestand en dubbelklik om het SQL Server-installatieprogramma te starten. Voor deze demonstratie zullen we door de Op maat installatie. Ga door met het installatieprogramma en zorg ervoor dat u selecteert Op maat wanneer het verschijnt.

Na enkele ogenblikken verschijnt er een nieuw venster waarin u wordt gevraagd wat u wilt installeren.

Selecteer Nieuwe SQL Server stand-alone installatie of voeg functies toe aan een bestaande installatie.

Lees in het volgende venster de licentievoorwaarden door en accepteer ze om door te gaan. SQL Server gaat dan door een paar cheques. U krijgt waarschijnlijk een firewall-waarschuwing waarin u wordt gevraagd of de juiste poorten open zijn voor SQL Server. De standaardpoort voor een SQL Server-instantie is TCP-poort 1433 voor routinematige verbindingen. U kunt lezen over het wijzigen van uw Windows-firewall hier en hoe u uw hostwindwind cloud firewall kunt bewerken hier.

In het volgende scherm wordt u gevraagd welke functies u wilt installeren. De standaardsuite werkt voor onze doeleinden.

Het volgende scherm is de instantieconfiguratie. U kunt selecteren Genoemde instantie om uw instantie een naam te geven die u nodig heeft, en zorg ervoor dat u een unieke instantie-ID maakt. Houd er rekening mee dat de instantienaam geen nummers accepteert. Klik De volgende.

Op het volgende scherm is het belangrijkste onderdeel het instellen van de SQL Server Database Engine-accountnaam en het wachtwoord. U kunt de accountnaam voor een bepaalde gebruiker op de server instellen door op de vervolgkeuzepijl te klikken en te selecteren \<\>.

Klik in het nieuwe venster op Geavanceerd… vervolgens Vind nuen selecteer vervolgens de gebruiker die u als systeembeheerder wilt instellen.

Klik De volgende.

Hierna wordt u gevraagd om de gebruiksvoorwaarden voor Python en R te aanvaarden als u ze hebt geselecteerd tijdens het selectiefase van de functie.

De laatste stap is om SQL Server toe te staan om te installeren. Dit kan een tijdje duren, zodat patiënten de sleutelwoorden zullen zijn. Eenmaal klaar, krijgt u een succesbericht en wordt SQL Server Express geïnstalleerd.

Geschreven door Hostwinds Team  /  November 16, 2019