Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar kan ik vinden waar ik moet inloggen?
Ik ben op de inlogpagina. Wat nu?

Hoe in te loggen op Joomla

Trefwoorden: Joomla 

Waar kan ik vinden waar ik moet inloggen?
Ik ben op de inlogpagina. Wat nu?

Na het installeren Joomla Op uw server moet u inloggen om eventuele wijzigingen aan te brengen. Vergelijkbaar met WordPress heeft Joomla een administratief dashboard. Om wijzigingen aan te brengen in de site en de inhoud ervan, zou u het dashboard gebruiken. U zou de map hebben opgegeven van waar Joomla is geïnstalleerd tijdens de installatie via softaculous. Na de installatie biedt softaculous de locatie van waar het dashboard en de site toegankelijk zijn.

Waar kan ik vinden waar ik moet inloggen?

Stel dat u de link niet kopieerde om in te loggen op het dashboard na het installeren. Wees niet bang. Er is een andere manier. U kunt de Dashboard-link van binnen het installatieprogramma Softaculous Apps vinden.

  1. Ten eerste wil je inloggen op je CPANEL-account
  2. Zodra u bent ingelogd, scrolt u totdat u de Softaculous Apps Installer.
  1. Van de Softaculous Apps Installer Pagina, u wilt de knop "Installaties" selecteren om huidige installaties te bekijken.
  1. Vanaf de volgende pagina kunt u alle installaties bekijken die via softaculous op het account zijn.Blader totdat u de Joomla-installatie vindt.Dan wilt u op het pictogram van de potlood rechts op de naam van de site klikken.
  1. Zodra u op de pagina bent voor het bewerken van de Joomla-installatiedetails, scrolt u naar beneden om de Dashboard-link te vinden.Die link leidt u naar een inlogpagina waarin u toegang hebt tot het Joomla-dashboard.Dit staat onder de rij "admin-url".

Ik ben op de inlogpagina. Wat nu?

U kunt de inloggegevens die u tijdens de installatie hebt opgegeven te gebruiken om in te loggen op het dashboard. U kunt het wachtwoord ook wijzigen voor het beheerdersaccount (of welke naam die u hebt gekozen) terug in softaculous als u het bent vergeten.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 3, 2018