Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar bevindt het dashboard zich?
Ik heb het naar de inlogpagina gehaald. Waar ga ik vanaf hier?

Hoe in te loggen op Magento

Trefwoorden: Magento 

Waar bevindt het dashboard zich?
Ik heb het naar de inlogpagina gehaald. Waar ga ik vanaf hier?

Eens je hebt Magento geïnstalleerd, je moet inloggen op het dashboard om zijn vele functies te gebruiken. Gelukkig is het inloggen op Magento een gemakkelijke taak die niet extreem lang moet duren.

Waar bevindt het dashboard zich?

Nadat u het installatie van Magento, de laatste pagina die u aankomt, biedt een inlog-URL. Dit zal anders bekend staan als de Administratieve URL. In wezen gebruikt u deze link om de inlogpagina voor uw Magento-installatie te bezoeken. Bent u vergeten waar uw dashboard is of wilt u weten waar u het in de toekomst kunt vinden, dan kunt u dit ook vanuit Softaculous bekijken.

Om het Administratieve URL in Softaculous,

  1. Ten eerste wil je inloggen op je CPANEL-account
  2. Nadat u bent ingelogd, wilt u het Softaculous apps-installatieprogramma. Normaal gesproken Dit bevindt zich aan de onderkant. Klik op, klik erop om door te gaan naar de softaculous pagina.
  1. Nadat u op de softaculous pagina bent aangekomen, is er een optie om uw huidige installaties te bekijken. U wilt doorgaan door erop te klikken.
  1. Nadat u op de installaties hebt geklikt, kunt u al uw huidige softabele installaties op uw CPANEL-account zien. In deze lijst, als u Magento hebt geïnstalleerd, moet u zien dat deze wordt vermeld. U wilt op het potloodpictogram naast de Magento-installatie klikken. Dit is de optie om de installatiedetails te bewerken.
  1. Nadat u het Details bewerken potloodpictogram, wordt u naar een beheerpagina voor Magento geleid. U wilt een beetje naar beneden scrollen voor de info sectie. In dit gedeelte vindt u toegang tot de Magento-installatie en het beheerdersdashboard.

Ik heb het naar de inlogpagina gehaald. Waar ga ik vanaf hier?

Nadat u hebt genavigeerd naar het administratieve dashboard, wordt u gevraagd om inloggegevens. Dit zouden degene zijn die je hebt opgegeven toen je eerst Magento op het CPANEL-account hebt geïnstalleerd. Je zou ook het administratieve wachtwoord kunnen veranderen van softaculous in the Details bewerken scherm waar u de Admin Dashboard-pagina hebt gevonden.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 13, 2018