Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar kan ik mijn dashboardlocatie vinden?
Ik ben op de pagina om in te loggen. Wat nu?

Hoe u zich aanmeldt bij uw WordPress-dashboard

Trefwoorden: WordPress 

Waar kan ik mijn dashboardlocatie vinden?
Ik ben op de pagina om in te loggen. Wat nu?

Voordat u een van de functies van WordPress kunt gebruiken, moet u eerst inloggen op het dashboard.Het dashboard is waar u de berichten en pagina's voor uw site kunt beheren en toegang hebt tot het overzicht van uw WordPress-installatie.

Waar kan ik mijn dashboardlocatie vinden?

Als u de aanmeldings-URL van het dashboard niet hebt gewijzigd, hetzij door een plug-in te gebruiken of door de WordPress-bestanden rechtstreeks te bewerken, kan het standaard WordPress-dashboard worden geopend door toe te voegen / wp-admin naar het einde van de URL waarop je WordPress hebt geïnstalleerd. Als u bijvoorbeeld uw WordPress-site had op blog.example.com. Je zou kunnen gebruiken blog.example.com/wp-admin om naar de aanmeldingspagina van het Dashboard te gaan.

Als u bent gewijzigd waar het dashboard is toegankelijk, moet u mogelijk met de plug-in plaatsvinden om uw dashboard te wijzigen om in die plug-in te staan. Als u het van de standaard wilt wijzigen / wp-admin, Na deze gids hier kan gemakkelijk worden gedaan.

Ik ben op de pagina om in te loggen. Wat nu?

Op de inlogpagina wilt u uw inloggegevens invoeren. U zou deze hebben ingesteld wanneer u WordPress voor het eerst hebt geïnstalleerd. Standaard zou de gebruikersnaam zijn geweest beheerder, Hoewel we dit ten zeerste aanbevelen om dit van de standaard gebruikersnaam te wijzigen. Als u het wachtwoord bent dat u hebt ingesteld, zijn er, gelukkig, meerdere manieren om opnieuw in te stellen. U kunt dit bekijken gids om u te helpen bij het opnieuw instellen van uw wachtwoord.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 18, 2018