Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Mail-domeinen
E-mailaccounts
Automatisch antwoord

E-mail beheren voor domein- en accountmail (Vesta-configuratiescherm)

Trefwoorden: Email,  VestaCP  

Mail-domeinen
E-mailaccounts
Automatisch antwoord

Vesta Control Panel biedt verschillende configuratiemogelijkheden bij het toevoegen en bewerken van maildomeinen en accounts. De onderstaande gids onderzoekt de opties die Vesta biedt.

Mail-domeinen

Stap 1: Toegang tot uw Admin Vesta-account bij Yourserverip: 8083. Selecteer het e-mailgedeelte in het menu, zoals hieronder te zien.

Stap 2: U moet de hostnaam van de server als een e-maildomein in dit gedeelte vinden.U kunt domeinen toevoegen die u wilt maken om e-mailaccounts te maken voor het gebruik van het pictogram Green Plus-teken, zoals hieronder te zien is.

Stap 3: Het domein waarvoor u van plan bent om e-mailaccounts te maken, kan nu worden toegevoegd.Het wordt aanbevolen om alle vakken voor Antispam-ondersteuning, antivirusondersteuning en DKIM-ondersteuning te selecteren.Klik vervolgens op de groene knop "Toevoegen" wanneer u klaar bent.

E-mailaccounts

Stap 1: Toegang tot uw Admin Vesta-account bij Yourserverip: 8083. Selecteer het e-mailgedeelte in het menu, zoals hieronder te zien.

Stap 2: U vindt een lijst met alle maildomeinen en u kunt accounts toevoegen voor een bepaald domein door over het gewenste domein te zweven.Klik op "Account toevoegen", zoals hieronder te zien.

Stap 3: Vanaf het tabblad "Mail Account" kunt u het account invoeren dat moet worden gemaakt op het e-maildomein en het wachtwoord voor het account.Selecteer optioneel een e-mailadres om de inloggegevens voor dit nieuwe account te ontvangen.Klik op "Toevoegen" wanneer u klaar bent.

Stap 4 (optioneel): Onder het veld Wachtwoord in het tabblad Mail Account, kunt u "Geavanceerde opties" selecteren.Vanaf daar kunt u een quotum (limiet) instellen voor het schijfgebruik van het account.Mogelijk kunt u ook een alias-account invoeren, die (maar niet opslaan) NAAR het gemaakte account. Het alias-account bevat geen domein. In het onderstaande voorbeeld zal alias@your-domain.com e-mail doorsturen naar het account dat wordt gemaakt.

Ten slotte kunt u e-mailadressen invoeren voor e-mail die moet worden doorgestuurd VAN het account wordt gemaakt.Deze e-mailadressen kunnen voor elk domein zijn en u kunt meer dan één toevoegen, gescheiden door komma's.Bepaal vervolgens of u e-mail wilt opslaan die ook wordt doorgestuurd naar uw adressen "Forward to".Als u het selectievakje "Niet opslaan doorgesneden MAIL" achterlaat, wordt er niet gecontroleerd leidend in potentieel overtollig schijfgebruik, maar u kunt ervoor kiezen om doorgestuurde e-mail op te slaan voor redundantie.

Automatisch antwoord

Stap 1: U kunt een autoreply-bericht maken voor een specifiek e-mailaccount van het tabblad MAAK in Vesta.Hover over het e-maildomein voor het account waarvoor u een autoreply-bericht maakt.Klik op "Lijst" x "-accounts."

Stap 2: Hover over het gewenste e-mailaccount en klik op "Bewerken", zoals hieronder gezien.

Stap 3: Blader ten slotte naar beneden en controleer de AutoReply-box.Voer uw AutoReply-bericht in voor dit e-mailaccount en klik vervolgens op "Opslaan".

Geschreven door Benjamin Bream  /  oktober 29, 2019