Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe werkt de zijbalk?
Hoe verwijder ik een widget uit mijn zijbalk?

Hoe u uw WordPress-zijbalk beheert

Trefwoorden: WordPress 

Hoe werkt de zijbalk?
Hoe verwijder ik een widget uit mijn zijbalk?

De meeste WordPress-thema's zijn een zijbalk voor u om te beheren en te bewerken. Meestal is dit aan de rechterkant of links van uw website, maar het kan overal worden geplaatst, afhankelijk van de thema-opties en wat ze toestaan. Als u uw zijbalk niet meteen opmerkt, kunt u bekijken of er één is door navigeren naar uw uiterlijk> Widget-gebied in uw zijbalkmenu binnen WordPress.

Widgets selecteren Moet iets vergelijkbaar met onderstaande tonen, aantonen waar uw zijbalk is en / of kan zijn binnen uw website. Beschikbare widgets toegevoegd aan uw zijbalk (s) worden weergegeven onder beschikbare widgets (# 1 hieronder). Beschikbare widgets kunnen worden toegevoegd door Sleep en neerzetten naar de regio die u wilt toevoegen of handmatig door de widget te selecteren en de widget toe te voegen. Uw beschikbare zijbalken worden hier ook weergegeven (# 2 hieronder), met een titel waar de zijbalk zich op uw webpagina bevindt bij het toevoegen van een widget. Locaties zonder widgets (# 3 hieronder) laden geen zijbalk op uw webpagina, tenzij een widget wordt toegevoegd.

Hoe werkt de zijbalk?

Zoals hierboven beschreven, krijgt u een lijst met widget-opties die u aan uw zijbalk kunt toevoegen via Uiterlijk> Widgets. Door te slepen of handmatig toe te voegen aan uw zijbalk, wordt uw website onmiddellijk bijgewerkt. Elke widget zal verschillende dingen doen, afhankelijk van de categorie die u selecteert om toe te voegen.

Ex. Sleepst tekst verplaatst de tekstwidget naar de Blog-zijbalk, en het uiterlijk wordt onmiddellijk bijgewerkt in uw webpagina.

Elke Widget is anders en een idee van de functionaliteit wordt hieronder uitgelegd. Het toevoegen van een tekstwidget is bijvoorbeeld een geweldige toevoeging voor gelieerde links of andere weergaven die u in uw zijbalk wilt plaatsen.

Toevoeging Hostwinds aangesloten link in de tekstwidget onder Blogzijbalk zal het gecodeerde afbeeldingspictogram in de gevulde webpagina weergeven, zoals hieronder wordt gedemonstreerd.

Hoe verwijder ik een widget uit mijn zijbalk?

Een widget verwijderen is zo eenvoudig als er een toe te voegen. U kunt de widget slepen van de huidige zijbalk om handmatig te verwijderen of te selecteren en te kiezen.

Verwijderen van een widget, slepen of handmatig verwijderen, zal de inhoud van de widget permanent verwijderen.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 25, 2018