Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe de softaculeuze licentie te bestellen
De licentie activeren in WHM

Softaculous bestellen en activeren voor een cPanel / WHM-server

Trefwoorden: cPanel,  Softaculous 

Hoe de softaculeuze licentie te bestellen
De licentie activeren in WHM

Sodaculous is een applicatie-installatieprogramma dat wordt gebruikt in combinatie met verschillende bedieningspanelen (inclusief CPANEL, CENTOS-webpaneel en andere bedieningspanelen) om eenvoudig te installeren, beheren, kloon en faseweb 400+ ondersteunde toepassingen en kaders zoals WordPress.

Hoewel het niet nodig is om webtoepassingen op uw gastheer te installeren, maakt softaculous het proces absoluut een stuk eenvoudiger, omdat bijna alle installaties zo eenvoudig zijn als het selecteren van het domein dat u wilt installeren op, waardoor een beheerderswachtwoord op 'Installeren' klikt.

Hoe de softaculeuze licentie te bestellen

Hostwinds biedt een softkeuze licentie die kan worden gebruikt op onze VPSS of Dedicated Servers.Het is beschikbaar voor VPSS voor $ 1,50 / mo en beschikbaar voor dedicated servers voor $ 2 / mo.

U kunt een softabele licentie toevoegen aan dezelfde volgorde als nieuwe VPS of dedicated server op de uitcheckpagina.Bij deze methode wordt de licentie automatisch geactiveerd op het IP-adres van de nieuwe server.

Anders kunt u de licentie afzonderlijk bestellen via uw clientgebied:

Eerste: Log in op uw clientgebied bij clients.hostwinds.com

Tweede: Navigeren naar DIENSTEN -> Nieuwe services bestellen

Derde: Selecteer 'Licenties' van de Categorieën zijbalk

Vierde: Klik op 'Nu bestellen' op de softaculous license voor het servertype, u bestelt deze licentie voor (d.w.z. de VPS softaculous license voor cloud / vps of de Dedicated saffaculeuze licentie voor dedicated servers).

Vijfde: Op de check-outpagina voor de licentie, onder de Pakketinformatie Sectie, voer het IP-adres van uw server in het veld 'License IP' in.

Zesde: Voltooi en betaal de bestelling.

De licentie activeren in WHM

Nadat u de licentie hebt besteld en het wordt geactiveerd op het IP-adres van uw server, moet u de activering binnen WHM nog steeds controleren.

Eerste: Log in bij WHM op uw server

U kunt inloggen bij WHM door een webbrowser te openen en te navigeren naar de IP, HOSTNAME van uw server of elk domein dat op uw server wordt gericht met poort 2087.

Voorbeelden:
https://127.0.0.1:2087
https://hostname:2087
https://yourdomain.com:2087

De inloggegevens zijn voor het root-account van uw server, dat is opgenomen in de welkomstmail dat u hebt ontvangen voor de server.

Tweede: Navigeer naar het Softaculous - Instant Installs Sectie WHM, gelegen in de zijbalk onder 'plug-ins'

Als u het softabele gedeelte in WHM niet ziet, wordt deze mogelijk niet op uw server geïnstalleerd.

Derde: Zoek onder het gedeelte 'Home' in de zijbalk, zoek het de Software Infobox en klik op de link 'Vernieuwen' naast waar het het licentietype vermeldt.

Nu moet u zien dat het licentietype is bijgewerkt naar 'Premium' en alle softkeuze functies zijn ontgrendeld.

Als u problemen ondervindt bij het activeren van de licentie op uw hostwinds-server, neem dan gerust contact op met onze ondersteuning voor frontlinie in onze livechat.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021