Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe repareer ik mijn database in cPanel?

Hoe een database te repareren

Trefwoorden: cPanel 

Hoe repareer ik mijn database in cPanel?

Als een database ongevallen of anderszins niet reageert, moet u het mogelijk repareren om de functionaliteit naar uw site te herstellen.Dit artikel zal uitleggen hoe u een MySQL-database van binnen CPANEL kunt herstellen.Houd er rekening mee dat u moet worden aangemeld bij CPANEL voordat u verder gaat.Als u niet zeker weet hoe u dit moet doen, raadpleeg dan de volgende gids: Hoe toegang tot CPANEL.

Hoe repareer ik mijn database in cPanel?

  1. Selecteer MySQL-databases in het gedeelte Databases:
  1. Selecteer in het wijzigen van databases de database die problemen ondervindt en klik Controleer de database.
  1. Dit zou de oorzaak van het probleem moeten onthullen. Als de database is gemarkeerd als gecrasht, ga dan verder.
  2. Selecteer onder wijze databases, selecteert u de database die is gemarkeerd als gecrasht en klik op Reparatie database.
  3. Zodra het proces is voltooid, moet de database worden gerepareerd en moet uw site worden geladen zoals verwacht.

Als, om welke reden dan ook, het repareren van de database niet werkt, wordt u aangemoedigd om een ticket aan te maken dat is gericht aan onze technische ondersteuning. Onze technische ondersteuning zal de situatie kunnen beoordelen en feedback kunnen geven via ons ticketingsysteem.

Als je niet kunt vinden wat je nodig hebt in onze kennisbasishandleidingen, kijk dan naar de onderkant van je startpagina van je CPANEL.U moet een link zien die "Documentatie" of een CPANEL-pictogram "of een CPANEL-specifieke vragen in detail op hun startpagina zal aanpakken.

Geschreven door Michael Brower  /  juni- 23, 2017