Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Massa-e-mails verzenden met de Mass Mail Tool
E-mailtype
Klantengebied
Het bericht opstellen

Massa-e-mails verzenden in WHMCS

Trefwoorden: Email,  WHMCS 

Massa-e-mails verzenden met de Mass Mail Tool
E-mailtype
Klantengebied
Het bericht opstellen

Deze gids is van plan voor degenen die onze hebben gekocht White Label-resellerservice en gebruikt WHMCS.Na het kopen en installeren van de service heeft u toegang tot de back-end-infrastructuur van WHMCS, zodat u uw webhostingservice kunt beheren en personaliseren.

Massa-e-mails verzenden met de Mass Mail Tool

WHMCS bevat een handige optie bij het e-mailen van al uw huidige klantenkring of allemaal met een specifieke service. Om te beginnen met het gebruik van deze functie, selecteert u de Cliënt tabblad en kies Mass Mail-tool.

Na het kiezen Mass Mail-tool, je hebt opties om verschillende post te verzenden zoals hieronder gezien en beschreven. Door het selecteren van e-mailtype te selecteren, wordt een clientcriteriumgebied geopend waarin u opties voor wie u specifiek een bericht wilt samenstellen.

Wanneer u klaar bent om uw e-mail te maken, kiest u om het bericht onderaan te zetten.

E-mailtype

Algemeen - Kies Algemeen om een algemeen bericht naar alle of bepaalde clientgroepen te verzenden.

Product / dienst - filter e-mails door naar geselecteerde eigenaren van bepaalde verkochte producten te gaan

Toevoegen - kies ervoor om specifieke e-mails te sturen naar degenen die bepaalde Add-ons hebben die u verstrekt

Domein - e-mail naar bepaalde statussen van domeinen zoals in behandeling, actief, verlopen, enz

Klantengebied

Na het selecteren van welk e-mailtype bent u ervoor om te verzenden, moet u meer specifiek selecteren wie u wilt richten.

** Client Group ** - Als u clientgroepen hebt ingesteld, kunt u kiezen welke groep of groepen die u het bericht wilt verzenden naar

Taal - Standaard verzendt uw server een Engels bericht tenzij gewijzigd vanaf uw WHMCS-set-up >> Algemene instellingen >> Lokalisatie >> Standaardtaal is gewijzigd. Als u andere opties heeft dan de standaard, kunt u kiezen uit de beschikbare opties.

Klantstatus - Kies ervoor om naar alle actieve klanten, inactieve of momenteel gesloten accounts te verzenden.

Afhankelijk van het e-mailtype, zullen u verdere specifieke keuzes voor wie u wilt e-mailen.

Het bericht opstellen

Zodra u uw doelgroep heeft gekozen om te e-mailen, klikt u onderaan op Afbeelding samenstellen. Hierdoor wordt een berichtvenster geopend waarin u kunt beginnen met schrijven wat u iedereen een bericht wilt sturen.

Binnen het portaal van de verzendmaaltijden, kunt u uw e-mail een onderwerp, CC of BCC geven en alle benodigde documenten zoals een typische e-mail bijvoegen. Bovendien kunt u de huidige lijst met die zijn geselecteerd waarvoor u specifiek hebt gefilterd voordat u uw bericht hebt verzonden.

Als u denkt dat het bericht vaak wordt gebruikt, selecteert u Bericht opslaan en geeft u het bericht een naam. U kunt dan snel het sjabloonbericht selecteren voor toekomstig gebruik.

Eenmaal klaar om te verzenden, kunt u ervoor kiezen om een voorbeeld van het bericht te bekijken door de knop Berichtvoorbeeld te selecteren.

Wanneer u klaar bent om uw e-mailbericht te verzenden, kiest u om het bericht te verzenden.

Geschreven door Hostwinds Team  /  september 6, 2018