Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe stel ik SMTP-beperkingen in?

SMTP-beperkingen in WHM

Trefwoorden: WHM 

Hoe stel ik SMTP-beperkingen in?

WHM-toegang is niet beschikbaar voor onze gedeeld en / of zaken gedeeld clients aangezien hiervoor root-toegang en de licentie vereist is. Raadpleeg voor meer informatie over het inloggen op uw WHM-interface Aan de slag met uw nieuwe cPanel-server.

Hoe stel ik SMTP-beperkingen in?

U kunt SMTP-beperkingen instellen door in te loggen in WHM, op zoek naar "SMTP" (1), het selecteren van SMTP-beperkingen onder Beveiligingscentrum (2) en het bekijken van SMTP-beperkingen (3).

Klik in de interface op de knop Inschakelen om de service te starten.

SMTP-beperkingen is een functie in WHM die gebruikers stopt om de mailserver te omzeilen om e-mail te verzenden.Deze service is handig omdat bypassing mailservers een gangbare praktijk van spammers is.U ontvangt alleen e-mail van rootverbindingen, Mailman Mailing-lijst Software en Mail Transport Agent (MTA) naar externe SMTP-servers door beperkingen in te stellen.

Selecteren Tweak-instellingen Zal je naar de WHM >> Tweak-instellingen brengen, waar je ook SMTP-instellingen wilt aanpassen, zoals:

  • Beperk de uitgaande SMTP naar root, Exim en Mailman
  • Gebruikers toestaan e-mail door te sturen als ze een IP-adres gebruiken waarmee iemand het afgelopen uur een IMAP- of POP3-login heeft gevalideerd (Pop-before-SMTP)
  • Voeg de X-PopBeforeSMTP-header toe voor e-mail verzonden via POP-before-SMTP

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 13, 2016