Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


WHMCS-toepassingskoppelingen instellen

Trefwoorden: cPanel,  WHMCS,  Reseller 

Met de configuratie van de toepassing Links kunt u uw klanten gemakkelijke toegang geven tot aspecten van hun WHMCS / clientprofiel van binnen toepassingen van derden. Deze pagina bevat alle ondersteunde applicaties van derden die momenteel op het systeem zijn ingesteld.

Om toepassingskoppelingen in een specifieke toepassing van derden in te schakelen, schakelt u de schuifregelaar aan / uit op de gewenste toepassing. U kunt vervolgens op de Configureer Link om verder aan te passen welke aspecten van het account van de klant gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit de toepassing.Het volgende voorbeeld is voor het configureren van toepassingskoppelingen met CPANEL:

U kunt de aan / uit-schuifregelaars gebruiken om de links naar elk vermeld deel van WHMCS of hun klantaccount in of uit te schakelen. U kunt het weergavelabel voor de link wijzigen door het tekstvak in het Label weergeven kolom. U kunt ook de volgorde aanpassen waarin de links voor de gebruiker worden weergegeven door op de pijlen rechts van elke linkoptie te klikken en deze te verslepen.

De cPanel Application Links vereist dat actieve cPanel-servers zijn geregistreerd binnen WHMCS.

Geschreven door Hostwinds Team  /  september 18, 2018