Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Nieuwe OpenID Connect-inloggegevens toevoegen
Beheer bestaande OpenID Connect-inloggegevens

WHMCS OpenID Connect instellen

Trefwoorden: WHMCS 

Nieuwe OpenID Connect-inloggegevens toevoegen
Beheer bestaande OpenID Connect-inloggegevens

WHMCS biedt ondersteuning voor Single Sign-on via het gebruik van OpenID Connect. Single Sign-On is een methode om gebruikers in te loggen zonder in te loggen zonder een wachtwoord telkens in te voeren en in plaats daarvan een formulier van een unieke sleutel te gebruiken om gebruikers te verifiëren. OpenID Connect is een nieuwe standaard voor Single-aanmelding en maakt gebruik van JSON-gebaseerde identiteitstogkens over het OAUTH 2.0-protocol. Dit artikel staat op de beschikbare opties en de installatie van OpenID-verbinding binnen WHMCS.

Navigeer naar Whmcs's OpenID Connect-instellingen, ga gewoon naar Setup -> OpenID Aansluiten.

De hoofdpagina van de OpenID Connect-instellingen geeft een lijst met uw bestaande OpenID Connect-inloggegevens weer.

OpenID Connect vereist dat een door een certificeringsinstantie geverifieerd SSL-certificaat aanwezig is op het domein waar WHMCS actief is.

Nieuwe OpenID Connect-inloggegevens toevoegen

Als u begint met het toevoegen van nieuwe OpenID Connect-inloggegevens, klikt u op de Genereer nieuwe client API-inloggegevens knop, en u krijgt de volgende vorm aan:

  • Naam Naam van de toepassing Deze inloggegevens zijn voor.
  • Omschrijving: Beschrijving van de applicatie / inloggegevens.
  • Client API-inloggegevens: Geeft de API-inloggegevens weer. Alleen weergegeven op bestaande inloggegevens; gegenereerd bij eerste opslag.
  • Logo-URL: URL of relatief pad naar een afbeeldingsbestand om weer te geven als het logo voor de toepassing waarvoor deze inloggegevens zijn bedoeld.
  • Geautoriseerde omleidings-URI: Specificeert de geautoriseerde omleidingslocaties die WHMCS accepteert van de toepassing bij het maken van een OpenID Connect-verzoek.

Vul het formulier in en klik Genereren inloggegevens, En u kunt de OpenID-CONNECT-referenties gebruiken voor een enkele aanmelding.

Beheer bestaande OpenID Connect-inloggegevens

Als u een bestaande set OpenID Connect-inloggegevens wilt beheren, klikt u op het overeenkomstige Beheer knop voor de inloggegevens die u wilt wijzigen uit de lijst met inloggegevens op de hoofdpagina.

Op deze pagina wijzigt u een van de instellingen die u instelt in de oprichting van de inloggegevens.

U kunt het geheim van de klant ook wijzigen als u de authenticatiegegevens zelf moet wijzigen. Om dit te doen, klikt u gewoon Clientgeheim resetten.

U kunt de inloggegevens ook verwijderen met de Verwijder de referentieset knop.

Geschreven door Hostwinds Team  /  september 18, 2018