Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Een HTML5-speler insluiten
Maak een FlashPlayer AAC +
Kopieer en plak HTML5 Player
Eenvoudige HTML5-speler
Geavanceerde HTML5-speler
Maak spelerslinks

Afstemmen op uw SHOUTcast-station

Trefwoorden: SHOUTcast 

Een HTML5-speler insluiten
Maak een FlashPlayer AAC +
Kopieer en plak HTML5 Player
Eenvoudige HTML5-speler
Geavanceerde HTML5-speler
Maak spelerslinks

Met het hebben van een SHOUTCast-server zijn er een paar manieren waarop u uw luisteraars kunt halen om in te stemmen, zoals rechtstreeks via uw site of webpagina of zelfs door een bestand te downloaden voor hun geprefereerde audiotoepassing. In elk geval zal deze gids u laten zien hoe u dat gemakkelijk kunt krijgen via het WHMSONIC SHOUTCACE-bedieningspaneel.

Een HTML5-speler insluiten

Een geweldige manier om uw station te adverteren, is rechtstreeks op uw site. Dit zou zijn door een van de vele beschikbare codefragmenten in uw HTML voor uw webpagina in te sluiten. Deze opties zijn te vinden in het Website-integraties sectie van uw SHOUTcast-configuratiescherm.

Maak een FlashPlayer AAC +

Hoewel dit niet de meest aanbevolen optie is, kunt u uw SHOUTcast-station integreren met uw site via FlashPlayer. Door op het Maak een FlashPlayer AAC + van de Website-integraties Menu, u wordt naar een pagina gebracht waar u de bestanden voor uw site kunt downloaden. Een nadeel van het gebruik van deze methode is dat degenen zonder de FlashPlayer niet kunnen afstemmen via deze methode, zoals gemarkeerd in de onderstaande afbeelding.

Kopieer en plak HTML5 Player

De eenvoudigste manier om het SHOUTcast-station op uw site te laten afspelen, is via het Kopieer en plak HTML5 Player in WHMSonic. Nadat u op het Kopieer en plak HTML5 Player in de Website-integraties Menu, u wordt naar een pagina gebracht met een spelermonster en een fragment van code om te gebruiken. Het voorbeeld geeft u een voorproefje van wat de speler eruit zou zien als u de onderstaande code hebt gebruikt. De code wordt toegevoegd aan de code van uw site, waar u wilt dat de speler wordt weergegeven.

Eenvoudige HTML5-speler

Klikken op het Eenvoudige HTML5-speler van de Website-integraties lijst zal u een meer geavanceerder presenteren Kopieer / plak HTML5 Player-versie. Deze speler kan er ook leuker uitzien op sommige browsers. Deze is echter niet zo geavanceerd als de Geavanceerde HTML5-speler. Op deze pagina, in plaats van te worden gepresenteerd met een codefragment om op uw site te zetten, geeft het u de bestanden zelf die voor de speler moeten worden gebruikt. U zou dit in wezen in de map van uw site plaatsen, waar u wilt dat de speler wordt bekeken.

Geavanceerde HTML5-speler

Daar is de Geavanceerde HTML5-speler van de Website-integraties Menu voor een veel leuker-uitziende web-speler voor uw SHOUTCast-station. Hoewel met deze optie, moet PHP PHP zijn ingeschakeld op uw webserver. Je kunt een voorbeeld zien van wat deze speler eruit zou zien naar je luisteraars, evenals een link om de bestanden voor de speler te downloaden. Om dit in te stellen, wilt u die bestanden plaatsen waar u wilt dat de Web Player voor uw station wordt geplaatst.

Maak spelerslinks

Soms wilt u mogelijk links bieden zodat uw luisteraars kunnen luisteren in de toepassing van hun keuze.Hoewel dit voor sommigen niet gemakkelijk is om op te zetten, kan het handiger zijn dan naar uw website gaan.Door selecteren Maak spelerslinks, je krijgt hyperlinks gepresenteerd die je op je site kunt hebben voor je luisteraars om bestanden te downloaden voor externe mediaspelers. De mediaspelers met een geleverde afspeellijst zijn Winamp, Mediaspeler, Snelle tijd, en Echte speler. Uw luisteraars downloaden het juiste spelerbestand via uw site en openen het vervolgens met de speler om te beginnen met luisteren.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Hostwinds Team  /  mei 29, 2018