Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar u de optie kunt vinden om uw WHMCS bij te werken
Hoe u op updates kunt controleren
Wijzigingslogboeken en release-opmerkingen
Uw update-instellingen configureren

WHMCS bijwerken

Trefwoorden: WHMCS 

Waar u de optie kunt vinden om uw WHMCS bij te werken
Hoe u op updates kunt controleren
Wijzigingslogboeken en release-opmerkingen
Uw update-instellingen configureren

Met behulp van een hostwinds-witlabelplan moet de WHMCS-versie overeenkomen met onze huidige versie van WHMCS. Anders werkt de functionaliteit van het witte label niet goed.

Een van de gemakkelijkste dingen die u kunt doen om uw WHMCS veilig te houden en met de nieuwste functies is om het op de hoogte te houden. Op deze manier haalt u de nieuwste functies van WHMC's en hoeven zich geen zorgen te maken als u mist. Deze gids gaat door het updateproces en de configuratie-instellingen die kunnen worden ingesteld voor uw WHMCS.

Waar u de optie kunt vinden om uw WHMCS bij te werken

Stap een: Log in op uw WHMCS Dashboard. (Meestal gevestigd op yourdomain.com/admin of waar de WHMCS standaard is geïnstalleerd)

Stap twee: Vanuit de bovenste menu-opties, waar u naartoe wilt navigeren Gereedschap -> Werk WHMCS bij om de WHMCS-updatepagina te vinden.

Eenmaal daar moet de pagina lijken op het volgende,

Stap drie: Klikken op het Update nu knop van deze pagina zal u vragen om te bevestigen voordat u de update toepast. Het wordt aanbevolen om een databaseback-up van de WHMCS-database te maken, voor het geval dat.

Stap vier: Klik Doorgaan met Als u klaar bent om door te gaan, en het brengt u naar een nieuw bevestigingsscherm als de laatste bevestiging. Nadat het updateproces is gestart, kan het niet worden gestopt en kan het enige tijd duren om te voltooien. Klik Begin met bijwerken wanneer je klaar bent.

Hoe u op updates kunt controleren

Volg dezelfde stappen als hierboven om naar de WHMCS-updatepagina te gaan, er zal een knop zijn met het label, Check nu, waarmee je WHMCS kunt dwingen om te controleren op recente updates.

Wijzigingslogboeken en release-opmerkingen

Met elke update aan WHMC's is er een veranderend logboek en mogelijk enkele release-opmerkingen. Het change-logboek biedt waardevolle informatie die u in uw beslissing kan helpen om de WHMCS-installatie te upgraden. Het heeft een lijst van alles gewijzigd in de meest recente versie (of de versie waarvoor u het logboek voor bekijkt). Klikken op de Release-opmerkingen of Wijzigingslogboek links van de Update WHMCS-pagina onder de Update nu knop opent een nieuw tabblad (of venster) met de relevante informatie.

Hier is een voorbeeld van wat de Wijzigingslogboek lijkt misschien,

Hier is wat de Release-opmerkingen lijkt misschien,

Als u bij de release-opmerkingen een beetje naar beneden scrolt, kunt u ook een Wijzigingslogboek Daar.

Uw update-instellingen configureren

Soms wilt u alleen een bepaalde tak van updates gebruiken of wijzigt welk displays op uw clients en gebruikers tijdens de update wordt weergegeven. Om naar deze pagina te gaan, wilt u eerst de WHMCS-updatepagina navigeren met behulp van de bovenstaande stappen. Dan wil je op de Configureer Update-instellingen knop om het dialoogvenster te openen.

Vanaf de instellingen van de update configureren, hebt u de mogelijkheid om enkele instellingen in te voeren die bepalen wat er met de updates gebeurt.

  • Update kanaal - Met deze optie kunt u kiezen welke filiaal u ontvangt en controleert op updates. Er is de optie voor Stal (Aanbevolen), Kandidaat vrijgeven, Bèta, en Huidige versie. De huidige versie is handig als u afhankelijkheden hebt die alleen kunnen worden voldaan aan uw huidige versie van WHMCS of sommige waarden hardcoded hebben die die specifieke versie vereisen.
  • Tijdelijk pad - Dit is waar WHMCS bestanden zal opslaan tijdens het updaten. Het is een tijdelijk pad en de bestanden hier zijn niet bedoeld om lang mee te gaan nadat de update is voltooid. Aanbevolen om buiten te zijn public_html (om te voorkomen dat gevoelige gegevens worden gezien).
  • Onderhoudsmelding - Hier kunt u het bericht instellen dat de bezoekers en gebruikers van uw site weergeeft, terwijl een update aan de gang is.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Hostwinds Team  /  september 5, 2018