Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Weebly upgraden

Hoe u uw Weebly-service kunt upgraden

Trefwoorden: Weebly Website Builder 

Weebly upgraden

Standaard is de verstrekte weebly-website-builder die is meegeleverd in onze gedeelde en zakelijke gedeelde services, de gratis versie. Deze versie van weebly omvat slepen en neerzetten van functies met een beperking van 500 MB. Als u echter geniet van weebly en u wilt upgraden naar een krachtigere versie met veel nieuwe functies en vaardigheden, kunt u dit doen door de hieronder beschreven aanwijzingen te volgen.

Het is belangrijk op te merken dat de in deze gids verstrekte informatie alleen voor informatieve doeleinden is. De premium-functies en wijzigingen die worden aangebracht na het schrijven van deze handleiding kunnen verschillen en worden in uw weebly-account aan u weergegeven bij het bewerken van uw site via Weebly. Open een ticket met ons ondersteuningsteam als u vragen heeft om te helpen.

Weebly upgraden

Om uw Weebly-ervaring te upgraden, moet u eerst inloggen op uw cPanel-account. Volg deze volgende stappen nadat u bent ingelogd op uw cPanel.

Stap 1: Selecteer Weebly in je cPanel-interface

Stap 2: Als u geen weebly-account hebt gemaakt, moet u de aanwijzingen volgen om uw eerste website te maken. Als u al een account hebt, selecteert u Bewerken naast het domein dat u wilt upgraden.

Na het selecteren van Bewerken van uw CPANEL >> Weebly Portal, wordt u overgedragen aan de portalinterface van Weebly.Ga door met het selecteren van bewerkingssite om uw weebly Admin Dashboard in te voeren.

Stap 3: Rechtsboven in uw Weebly-dashboard ziet u een gele upgradeknop. Klik op Upgrade.

Stap 4: Er verschijnt een venster met een beschrijving van de beschikbare Weebly-upgrade-opties. Selecteer het plan dat u wenst door op Nu bestellen te klikken. Ga door het afrekenscherm.

De prijs is onderhevig aan verandering van deze verstrekte afbeelding

Zodra uw plan is bijgewerkt naar het plan dat u nodig heeft, zijn de nieuwe Weebly-functies beschikbaar zodat u deze onmiddellijk kunt gebruiken.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juli- 21, 2018