Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Weebly Media-sectie

Hoe media in Weebly te gebruiken

Trefwoorden: Weebly Website Builder 

Weebly Media-sectie

In dit artikel wordt beschreven hoe u de Media-sectie binnen Weebly gebruikt. Dit artikel is bedoeld voor Hostwinds-clients met een Gedeeld of Zakelijke hosting Pakket met behulp van de basisversie van deze website-bouwer. Voordat u aan de slag bent met deze gids, beoordeelt u Hoe toegang te krijgen tot Weebly Website Builder voor beoordeling over waar toegang tot weebly.

Het is belangrijk op te merken dat de in deze gids verstrekte informatie alleen voor informatieve doeleinden is. De premium-functies en wijzigingen die worden aangebracht na het schrijven van deze handleiding kunnen verschillen en worden in uw weebly-account aan u weergegeven bij het bewerken van uw site via Weebly. Open een ticket met ons ondersteuningsteam als u vragen heeft om te helpen.

Weebly Media-sectie

Nadat u bent ingelogd op uw weebly-account, selecteert u het tabblad Build boven aan de pagina.

Zoek nu naar het mediasectie aan de linkerkant van de pagina. Elke beschikbare optie is beschikbaar door te slepen en op de locatie te gaan die u wilt op uw webpagina.

Sommige functies kunnen een upgrade-versie van Weebly vereisen. Als de optie die u probeert te gebruiken een upgrade vereist, maakt het een pop-up om te weten wat nodig is. Neem voor meer informatie over het upgraden van uw weebly-service. Hoe u uw Weebly-service kunt upgraden.

HD-videovereist een pro-plan of beter. U kunt het HD-videodelement gebruiken om video rechtstreeks naar uw website te uploaden en deze weer te geven in een onberispelijke videospeler. Dit ziet er professioneler uit en kan minder afleiden voor uw bezoekers dan het inbedden van video van een merkwebsite (s).

Audiovereist een pro-plan of beter. Met het element Audio Player kunt u een MP3-bestand rechtstreeks aan uw website toevoegen.

Scribd Document - De uploader van het document is gemachtigd door Scribd. Met de functies DOCUMENT SLEMEN EN DRUITEN kunt u documenten uploaden en weergeven op uw site voor eenvoudig online bekijken.

Youtube - Versleep deze optie om YouTube-video's toe te voegen die u op uw site wilt weergeven. De video wordt bijgevoegd waar u hem sleept, met opties om het formaat van klein naar groot (of automatisch) te wijzigen indien nodig.

** Flash ** - Upload een Flash SWF-bestand naar uw website met behulp van deze functie. Sleep en het neerzetten van een venster voor u om uw bestand aan te passen en te uploaden. Als het bestand niet speelt, is het vermeldenswaard dat het meestal betekent dat het SWF-bestand niet voldoende genoeg is om te gebruiken met weebly. Helaas betekent dit dat u een ander bestandsformaat moet gebruiken.

het dossier - Simpel gezegd, met deze functie kunt u een bestand uploaden naar uw website die gebruikers de mogelijkheid biedt om de bestanden rechtstreeks naar hun lokale machines te downloaden.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juli- 27, 2018