Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Toegang tot ledeninstellingen
Leden instellingen
Inloggen | Registreren
Leden
Groepen

Lidinstellingen gebruiken in Weebly

Trefwoorden: Weebly Website Builder 

Toegang tot ledeninstellingen
Leden instellingen
Inloggen | Registreren
Leden
Groepen

Met hostwinds Gedeeld of Zakelijke hosting Diensten, we bieden veel opties om onze klanten te helpen hun websites gemakkelijk te bouwen.In aanvulling op onze Softaculous Apps Installer (die services zoals WordPress, Drupal, Joomla, en anderen), we bieden ook weebly.Weebly is een Drag-and-drop-website-building-tool waarmee u een startthema kunt kiezen en deze kunt wijzigen, maar u wenst, verlangend met weinig of geen coderingservaring vereist.

Het is belangrijk op te merken dat de in deze gids verstrekte informatie alleen voor informatieve doeleinden is. De premium-functies en wijzigingen die worden aangebracht na het schrijven van deze handleiding kunnen verschillen en worden in uw weebly-account aan u weergegeven bij het bewerken van uw site via Weebly. Open een ticket met ons ondersteuningsteam als u vragen heeft om te helpen.

De instellingen van Weebly zijn ook erg flexibel en kunnen worden ingesteld op de manier waarop u wenst.In dit artikel gaan we het tabblad Leden in uw weebly-instellingen, bespreken wat elke optie is en hoe het uw site beïnvloedt.

De lidmaatschapsregistratie en beheerservices voor Weebly vereisen een Pro- of Business Weebly-account. Hostwinds biedt het Connect Weebly-account gratis aan als onderdeel van onze hostingpakketten, maar kan hierbij helpen het upgraden van uw services. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via e-mail naar verkoop [AT] hostwinds.com, via een ticket naar verkoop, of praat rechtstreeks op een van onze 24/7 LiveChat-agenten, en we zijn altijd meer dan blij om u te helpen .

Toegang tot ledeninstellingen

Ga als volgt te werk om toegang te krijgen tot de instellingen van uw leden:

Stap 1: Selecteer Weebly in je cPanel.

Stap 2: Klik op de knop Bewerken om de site te selecteren die u wilt bewerken.

Stap 3: Selecteer de knop Site bewerken op Weebly om de betreffende site te bewerken.

Stap 4: Selecteer bovenaan uw Weebly-paneel de optie Instellingen.

Stap 5: Selecteer aan de linkerkant van je Weebly-paneel het tabblad Leden.

Leden instellingen

Inloggen | Registreren

In dit gedeelte kunt u bepalen of er een zichtbare link op uw website is voor gebruikers om in te loggen op hun accounts als ze lid zijn. U kunt ook afzonderlijk kiezen of u niet wilt dat gebruikers zich kunnen aanmelden en registreren voor uw website.

Leden

Met de sectie Leden kunt u nieuwe gebruikers toevoegen aan uw website, die vervolgens alle beperkte of privépagina's kan bekijken waarvoor ze machtigingen hebben.

Groepen

Hier kunt u groepen maken en beheren die leden hebben die zijn toegewezen om dezelfde machtigingen en toegangsniveau te delen.Op deze manier hoeft u niet al uw gebruikers handmatig te beheren en laat ze in plaats daarvan de machtigingen die aan de groep als geheel krijgen.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juli- 28, 2018