Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Een korte uitleg van pings
Waarom reageert mijn server niet op PINGS

Ik kan mijn website / server niet pingen

Trefwoorden: DNS,  Optimization 

Een korte uitleg van pings
Waarom reageert mijn server niet op PINGS

Een korte uitleg van pings

Bij toegang tot alles op internet communiceert een apparaat met een apart apparaat dat de gevraagde gegevens bevat.

Het apparaat dat gegevens aanvraagt, wordt de client genoemd en het apparaat De client vraagt om de gegevens van wordt een server genoemd.

Het verzoek zelf wordt een pakket genoemd.Dit pakket bevat adressen die het apparaat aangeven dat informatie, de locatie van het apparaat en de specifieke informatie die het apparaat aanvraagt.Zodra de server een inkomend pakket bevestigt en verwerkt, stuurt deze de gevraagde informatie in een reeks pakketten.Zodra de server een inkomend pakket bevestigt en verwerkt, stuurt deze de gevraagde informatie in een reeks pakketten.

Een apparaat kan pakketten verzenden via specifieke vervoerswijzen die bekend staan als protocollen, met de meest bekende HTTP (Hypertext Transfer Protocol).

Pings zijn een basisversie van het pakketverzoek of -communicatie.Het enige doel van pings is om ervoor te zorgen dat het clientapparaat en het serverapparaat kunnen verbinding maken.

Waarom reageert mijn server niet op PINGS

Als u uw website of server niet kunt pingen, is er een zeer hoge waarschijnlijkheid dat de server niet beschikbaar is op internet of offline.Om te controleren of uw server offline is, beveelt hostwinds aan dat u een van deze gratis services gebruikt:

Als de bovenstaande links de uitval bevestigen en er een probleem is met de connectiviteit met uw VPS, suggereert hostwinds de volgende stappen:

Stap 1: Voer een TCP Traceroute uit en sla deze informatie op voor een technisch ondersteuningskaart.

Stap 2: U kunt ook problemen oplossen door Gebruikmakend van VNC indien toepasselijk.Verder kunt u ook de optie kiezen Start opnieuw op of Netwerk opnieuw genereren van dezelfde vervolgkeuzelijst.

Als u hebt geverifieerd dat uw website down is, ga dan naar uw Klantengebied op de Hostwinds-website om direct een ticket te openen.

Houd er rekening mee dat Windows VPS niet op pings reageert, zelfs als ze worden uitgevoerd.Als u niet in uw server kunt, gaat u verder met het reiken naar de technische ondersteuning van hostwinds.

Als alternatief biedt hostwinds een monitoring service-add-on die u op elk moment aan uw diensten kunt toevoegen.Het wordt automatisch en systematisch uw service ping.Mocht het een ping-test mislukken, opent een ticket met ondersteuning onmiddellijk voor hostwinden om meteen te beginnen.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 12, 2016