Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Gelijktijdige overdrachten instellen in FileZilla

Verhoog de limieten voor gelijktijdige overdrachten (FileZilla FTP-client)

Trefwoorden: Cloud Servers,  FTP 

Gelijktijdige overdrachten instellen in FileZilla

Als u geconfronteerd wordt met het verplaatsen van een aanzienlijk aantal bestanden naar / van uw pc of server en wacht niet tot ze één bestand per keer uploaden met iets dergelijks Bestandsbeheer, er is een oplossing. U kunt uw gelijktijdige transfers configureren zodat u meerdere bestanden tegelijk kunt uploaden.

Om door te gaan met deze gids, wil je dat hebben FileZilla-client Geïnstalleerd op uw computer en maak verbinding met uw webhostingsserver met behulp van FTP.

In deze handleiding gaan we door het aanpassen van de bestandslimieten van FileZilla, zodat u per keer meer dan één bestand kunt uploaden / downloaden.Dit wordt op tijd gekapt die nodig is om bestanden van uw computer naar uw webhostingsserver te verplaatsen.

Gelijktijdige overdrachten instellen in FileZilla

Navigeer eerst naar Bewerk vervolgens Instellingen.

Ten tweede, selecteer Overboekingen. Binnen het gebied, voor Concurrent transfers, u kunt het maximum aantal gelijktijdige overdrachten wijzigen.

Nu u uw FileZilla heeft bijgewerkt om meer gelijktijdige overdrachten mogelijk te maken, zou het uploaden van meerdere bestanden veel minder tijd moeten kosten. Als u echter slechts één gecomprimeerd bestand uploadt, heeft deze wijziging mogelijk geen invloed op de totale uploadtijd.

Hostwinds Shared en Business Web Hosting-clients moeten dit beperken tot acht of onder het voorkomen van FTP-verbindingskwesties.Als er meer dan één account is van het IP-adres van uw netwerk, moet dit vier of minder per computer zijn met behulp van FTP.

Geschreven door Tanzey Wawa  /  april 15, 2020