Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe AutoSSL uit te voeren vanaf uw cPanel

Installeer AutoSSL Domain Validated (DV) Certificate handmatig

Trefwoorden: SSL 

Hoe AutoSSL uit te voeren vanaf uw cPanel

Hostwinds-clients die hebben gedeeld of bedrijfswebhosting kunnen de AutoSSL Feature die hostwinds levert aan accounts met dit ingeschakeld. Autosl is een automatiseringsfunctie bij CPANEL & WHM-versie 60 en later. Het ontdekt en implementeert DV CPANEL SSL-certificaten automatisch naar alle websites, aanmeldingen en eindpunten op uw account. Naast het beschermen van websites, schakelt Autosl SSL in op delen van CPANEL en WHM die codering nodig hebben. Dit omvat admin-gebaseerde aanmeldingen, e-mail en intern gebruik die u op uw account hebt gehost. Autosl verlengt ook expirerende certificaten, zodat dit allemaal voor u is gedaan. Bescherming van de privacy, veiligheid en het vertrouwen van uw website kan worden gedaan door deze functie te gebruiken. Veel hostwinds-clients gebruiken dit om een SSL aan hun toe te voegen Gedeelde webhosting of Zakelijke webhosting account zonder extra kosten.

Als u dit voor uw account moet installeren voordat deze automatisch voor u wordt gedaan en deze functie al is ingeschakeld op uw account, kunt u deze gids volgen.

Hostwinds biedt ook SSL-certificaten als u een robuustere SSL nodig heeft die voor u moet worden uitgegeven.

Hoe AutoSSL uit te voeren vanaf uw cPanel

Stap 1: U wilt toegang krijgen tot uw CPANEL. Er is een handige gids voor toegang tot CPANEL als u een opfriscursus nodig hebt.

Stap 2: Blader door de pagina totdat u bij SSL / TLS-status krijgt.

Stap 3: Vanaf hier wilt u het selectievakje links van uw domeinnaam selecteren. Klik vervolgens op de Voer Auto SSL uit knop aan de rechterbovenkant.

Stap 4: Zodra het klaar is, wil je bevestigen dat je domeinen groene hangsloten aan de linkerkant van de lijst hebben, wat aangeeft dat dit een succes was.

Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aantal domeinen dat u host, het misschien even duurt. Soms moet je misschien een paar keer de SSL uitvoeren om te valideren.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 7, 2018