Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe PHP te installeren in CentOS 7
Installatie instructies

Hoe PHP te installeren in CentOS 7

Trefwoorden: CentOS Web Panel 

Hoe PHP te installeren in CentOS 7
Installatie instructies

Hoe PHP te installeren in CentOS 7

PHP is een veelvuldige open-source script-taal die ideaal is voor op webgebaseerde ontwikkeling. Het wordt uitgevoerd aan de serverzijde en wordt gebruikt in verschillende websites / webgebaseerde applicaties. PHP is ook een integraal onderdeel van een lampstapel, een veelgebruikte methode om websites te hosten, omdat het dingen kan doen, zoals procescode om inhoud dynamisch weer te geven en verbinding te maken met een MySQL-database. Helaas komt dit prachtige pakket niet vooraf geïnstalleerd op Cento's 7; U kunt het echter in geen tijd met een paar opdrachten werken en gebruiken. De focus van dit artikel is om u te instrueren over het installeren van PHP op een op Centos 7 gebaseerde server.

Installatie instructies

Voordat u aan de slag moet, moet u inloggen op uw server met SSH.Als je niet bekend bent met hoe je dit of zoals onze artikelen kunt doen, neem dan een moment en lees het volgende door: Verbinding maken met uw server via SSH.Nadat u verbinding hebt gemaakt met uw server via SSH, kunt u doorgaan met de installatie.U gebruikt de Yum Package Manager om PHP en het PHP-MySQL-pakket te installeren:

yum install php php-mysql

Zodra het installatieproces is voltooid, is het raadzaam om de Apache-webserver opnieuw te starten om te beginnen met werken in Tandem met PHP. Dit kan worden gedaan door de volgende opdracht uit te geven:

systemctl restart httpd.service

Dat is het!Als u het hierboven beschreven proces hebt gevolgd en voltooid zonder fouten, moet PHP nu worden geïnstalleerd en klaar voor gebruik!U kunt ook extra PHP-modules installeren en configureren om de functionaliteit van PHP uit te breiden met behulp van onze gids: Hoe PHP-modules te installeren (CentOS 7).

Geschreven door Michael Brower  /  juni- 22, 2017