Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Wat is Drupal?
Waarom zou ik voor Drupal moeten kiezen?
Waarom zou ik niet voor Drupal moeten kiezen?
Gevolgtrekking

Introductie tot Drupal

Trefwoorden: Drupal 

Wat is Drupal?
Waarom zou ik voor Drupal moeten kiezen?
Waarom zou ik niet voor Drupal moeten kiezen?
Gevolgtrekking

Er is een breed scala aan soorten websites die u kunt maken. Er zijn nog meer hulpmiddelen om te helpen bij het bouwen van die sites. Als u een blog of een persoonlijke website brengt, kunt u een inhoudsbeheersysteem (CMS) overwegen. Deze kunnen WordPress, Joomla of zelfs Drupal omvatten, die een van de meest populair zijn. Elk van deze populaire CMS-opties is echter beperkt in wat ze kunnen of niet kunnen doen, en soms heb je een systeem nodig om de site te beheren die nog steeds de vrijheid heeft om precies te doen wat je wilt. Hier komt Drupal om te schitteren - een CMS ontworpen voor ontwikkelaars en programmeurs die meer vrijheid nodig hadden dan andere CMS-opties.

Wat is Drupal?

Drupal is een CMS die van de grond is ontworpen om open te zijn en bevrijdend te zijn wanneer het bij de ontwikkeling van de website en al zijn kenmerken kwam. Drupal heeft veel scripts en functies ingebouwd vanaf het begin dat CMS-opties zoals WordPress afzonderlijk worden geïnstalleerd als plug-ins na het feit. Aangezien Drupal uitgebreid in PHP is gecodeerd, kunnen deze met PHP-ervaring veel vrijheid hebben bij het ontwikkelen van hun sites.

Waarom zou ik voor Drupal moeten kiezen?

Drupal wordt geleverd met de functionaliteit voor grafische modificatiehulpmiddelen, grafiekenbeheer, gebruikersbeheer en meer. Met behulp van deze hulpmiddelen kunt u verschillende inhoudstypen beheren, zoals video's, peilingen, tekst, blogs, podcasts, grafieken, statistieken, gebruikers en gebruikersgroepen, plug-ins, sjablonen en functies.

Drupal heeft een grote bibliotheek van duizenden plug-ins om te installeren en meer dan 2000 thema's om functionaliteit en design toe te voegen, waarmee u (of maakt!) De software en het programmeren dat u nodig hebt voor uw site kunt vinden. Hierdoor kan het worden ontworpen en reageert op de exacte manier die u wenst. Deze plug-ins kunnen helpen bij het opvangen van een aspect van uw site opvallend of gemakkelijker te beheren tot uw specificaties. En moet je ooit problemen tegenkomen tijdens ontwikkeling of implementatie, Drupal heeft een discussiebord, chat-, mailinglijst en uitgebreide documentatie om u te helpen.

Ten slotte wordt Drupal beschouwd als een van de meest beveiligde contentbeheersystemen online in de moderne dag.Drupal's Open-source Nature betekent dat de beveiligingsteams van de Gemeenschap alle plug-ins of modules kunnen beveiligen wanneer ze in gevaar worden gebracht.Dit maakt Drupal een zeer betrouwbare CMS om uw website te bouwen.Daarom wordt Drupal gebruikt door Opdrachtgever, Harvard universiteit, Stanford universiteit, de witte Huis, NASA, de CERN, de Franse regering, en de De regering van Londen, om er een paar op te noemen.

Waarom zou ik niet voor Drupal moeten kiezen?

Drupal is een CMS die is ontworpen en gebouwd door ontwikkelaars voor ontwikkelaars.De uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, vermogen om te schalen, functionaliteit, veiligheid en flexibiliteit komen met het nadeel dat het niet voor beginners is.Toch zullen gebruikers die ervaring hebben met andere CMS-opties zoals WordPress of Joomla een steile leercurve hebben voordat ze kunnen beginnen met het volledige profiteren van de vaardigheden van Drupal.

Zelfs degenen die bereid zijn om Drupal Headfirst aan te pakken, zullen de service en zijn functies in een paar dagen niet leren.Als je niet de tijd hebt om te wijden om te leren hoe je je kunt ontwikkelen met drupal of weinig geld hebt om een ontwikkelaar in Drupal te betalen, dan is Drupal misschien niet het raamwerk voor jou.

Gevolgtrekking

Drupal wordt beschouwd als een van de beste beschikbare open-source CMS-opties.Het is gemakkelijk om te zien waarom het een dergelijk hoger beroep heeft.Tussen de voetafdruk van lage resources, zijn hoogzekerheid, en de schaalbaarheid en aanpassingsfuncties en functionaliteit, lijkt Drupal te klinken als een van de beste beschikbare opties om uw website te bouwen.Al deze geweldige functies zijn echter vergrendeld achter een steile leercurve.Als je nog nooit drupal hebt gebruikt, ben je klaar om te studeren en de tijd door te brengen die leren hoe het werkt, zodat je ten volle kunt profiteren van zijn voordelen.

Als Drupal lijkt op het is de keuze voor u, kijk dan vrij om onze gids te bekijken bij het installeren Drupal via softaculous.

Als je denkt dat Drupal misschien niet de beste pasvorm voor je is, kijk dan naar andere CMS-opties zoals Joomla, of WordPress, elk van de applicaties beschikbaar in Softaculous.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 15, 2018