Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Wat is WordPress?
Waarom zou ik voor WordPress kiezen?
Waarom zou ik niet voor WordPress kiezen?
Gevolgtrekking

Inleiding tot WordPress

Trefwoorden: WordPress 

Wat is WordPress?
Waarom zou ik voor WordPress kiezen?
Waarom zou ik niet voor WordPress kiezen?
Gevolgtrekking

Als u een blog of een persoonlijke website brengt, kunt u een inhoudsbeheersysteem (CMS) overwegen.Deze kunnen WordPress, Joomla of Drupal omvatten, die een van de meest populaire behoren.Hiervan is WordPress een van de meest populaire CMS-opties die beschikbaar zijn.Veel ontwikkelaars en makers van websites kunnen zijn capaciteiten uitbreiden omdat deze een dergelijke uitgebreide documentatie beschikbaar is van hun codex. Wat uw behoefte ook is, er kan hoogstwaarschijnlijk aan worden voldaan door een thema of inpluggen en is zeer populair bij kleine bedrijven, individuen, non-profities en website-eigenaren.

Wat is WordPress?

WordPress is een online en open-source website-builder die is geschreven in PHP-programmeertaal.Het was oorspronkelijk ontworpen om gegevensgerichte blogwebsites te maken en sindsdien is gegroeid om door miljoenen websites op internet te worden gebruikt.Het is ontworpen om zeer gebruiksvriendelijk te zijn, zodat zelfs die zonder formele website-ontwerp- of ontwikkelingservaring mogelijk is om responsieve websites te creëren voor hun behoeften.Met behulp van prebuilt-thema's die op grote schaal zijn en vaak vrij verkrijgbaar via internet, kan een aspirant-website-eigenaar een site maken die eruit ziet hoe ze willen en maakt het zelfs minder uit als een blog en meer als een standaardwebsite.

Waarom zou ik voor WordPress kiezen?

WordPress is universeel geprezen omdat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn, waardoor mensen heel weinig kunnen zijn voor geen formele training in de ontwikkeling of het management van de website om hun eigen websites zonder gedoe te maken. De gebruikersinterface is onberispelijk en beschrijvend, waardoor gebruikers de instellingen of opties kunnen vinden die ze snel willen wijzigen. Het biedt voldoende feedback om ze toe te staan welke wijzigingen in hun website wensen.

Daarnaast maakt WordPress de installatie van verschillende plug-ins mogelijk om een functionaliteit toe te voegen die ontbreekt aan de basisinstallatie. Veel van deze plug-ins zijn ontwikkeld over veel iteraties van WordPress, evolueren en worden nuttiger, gemakkelijker beheerd of meer resource-vriendelijk. Dit omvat plug-ins die kunnen helpen met blogposts, contactformulieren, caching, analytics of gegevensbeheer.

Twee van de meest populaire WordPress-plug-ins zijn Yoast SEO en WooCommerce. YOOST SEO is een tool voor zoekmachineoptimalisatie die feedback geeft over pagina's en posten die door gebruikers op hun WordPress-site zijn gemaakt om hun inhoud meer zoekmachine vriendelijker te maken. Woocommerce is een e-commerce-plug-in waarmee mensen hun eigen online bedrijven kunnen starten, inclusief het stellen van prijzenvariabelen voor producten, diensten, verzending en een veelheid van betalingsopties.

Zoveel bedrijven, bedrijven en individuen gebruiken WordPress dat een hele gemeenschap rond WordPress en zijn gebruikersbasis is gegroeid. Dit omvat sites zoals WordPress.org, die thema's, plug-ins en ondersteuning voor WordPress biedt. Dit betekent dat er geen tekort aan tutorials is om vragen te beantwoorden met betrekking tot WordPress en de plug-ins en betekent dat er tal van mensen die met WordPress ervaren zijn die uw site kunnen helpen groeien en bloeien.

Waarom zou ik niet voor WordPress kiezen?

Miljoenen gebruikers en ontwikkelaars gebruiken WordPress, maar er zijn enkele nadelen. De eerste is dat het proberen om handmatige wijzigingen in websitebestanden te maken die het WordPress-systeem of de plug-ins niet ondersteunen, kan erg moeilijk zijn of, soms onmogelijk. WordPress heeft zeer weinig aanpassingsmogelijkheden buiten het installeren van verschillende thema's of plug-ins. Als zodanig kan het erg beperkend zijn voor degenen die volledige controle over hun site-lay-outs of programmering wensen. Het bewerken van WordPress-kernbestanden is zeer ontmoedigd tenzij deze in toekomstige updates voor uw toepassing kunnen worden bewaard. In dezelfde ader gebruiken veel plug-ins verschillende en soms tegenstrijdige programmering. Als zodanig kunnen twee plug-ins die op zichzelf verbazingwekkend op onszelf zijn, ernstige problemen met uw website veroorzaken, indien tegelijkertijd worden gebruikt.

Een ander belangrijk probleem met WordPress is de algehele snelheid van WordPress-websites. Hoewel er methoden zijn om de website van de website te verhogen, zijn er meer plug-ins er op een site met WordPress, hoe langer het te reageren. Aangezien WordPress en de plug-ins vaak voor veel verschillende soorten websites zijn ontworpen, hebben ze allemaal geen code die vaak niet wordt gebruikt in de zichtbare website, maar vereist nog steeds middelen van uw server om te verwerken. Een veel voorkomend probleem met gedeelde hosting-omgevingen is dat WordPress-websites beginnen met het raken van de op een bepaald moment opgelegde hulpbronnen en de enige manier om problemen met het oplossen van resources op te lossen, is door uit te schakelen, bijwerken of regelmatig verwijderen van WordPress-plug-ins totdat de site efficiënter reageert.

Een van de grootste problemen met WordPress is echter de natuur van de open source. Terwijl u enerzijds betekent dat iedereen plug-ins voor WordPress kan ontwikkelen om nieuwe functies toe te voegen, betekent dit ook dat iedereen kan plug-ins ontwikkelen voor WordPress.Als zodanig is er heel weinig toezicht op het garanderen van plug-ins zijn veilig en veilig van eventuele kwaadaardige hackers of malware of virussen op internet.Als een plug-in wordt gecompromitteerd of een beveiligingsbreuk heeft, kunnen bots en kwaadwillende programma's op internet zoeken naar andere WordPress-websites met dezelfde gecompromitteerde plug-ins en het toepassen van dezelfde hacks naar hen.Wat erger is, heeft een gecompromitteerde plug-in die de ontwikkelaar weigert bij te werken, ofwel omdat ze niet weten hoe of zijn gestopt met werken aan die plug-in.In een dergelijk geval betekent dit dat u de plug-in en een van de functies of functies van uw site in totaal zou moeten verwijderen na het verwijderen van malware of virussen.

Gevolgtrekking

WordPress wordt algemeen gebruikt door organisaties zoals BBC America, variëteit, de Zweedse regering, Mercedez-Benz en zelfs het Walt Disney Company.Met zijn eenvoudig te leren gebruikersinterface en een grote verscheidenheid aan plug-ins en thema's, kon een toegewijde en gepassioneerde site-eigenaar een echt geweldige website creëren met WordPress die opvalt en verkeer en omzet genereert voor hun bedrijf.WordPress is echter een tweesnijdend zwaard, en met de verbazingwekkende verscheidenheid aan plug-ins komt een sterk gebrek aan flexibiliteits- en aanpassingsopties buiten die plug-ins.En de manier waarop de plug-ins zijn ontworpen, betekent dat u vaak in resourceproblemen kunt uitvoeren die uw website vertragen of crashen als u niet voorzichtig bent met gedeelde hostingdiensten.

Geschreven door Hostwinds Team  /  maart 30, 2018